top of page

Teljesültek a karácsonyi kívánságok, átadtuk az ajándékokat

Adománygyűjtést szerveztünk a környékbeli rászoruló családok megsegítésére. Az adományokat a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért önkénteseinek közreműködésével juttattuk el a kedves címzettekhez.


A Példa Egyesület az idén nagyszabású gyűjtést szervezett, amelynek eredményeként közel 500 gyermek kívánságát segítették összehozni az adakozó emberekkel. Ehhez a programhoz csatlakoztunk alapító tulajdonosunk, Fazekas Norbert kezdeményezésére, és ezzel kapcsolatban megbolydult a Global Kossuth utcai központi irodája. A Global Cégcsoport nevében átadott ajándékokat a munkatársainkkal együtt gyűjtöttük össze, a pénzbeli támogatást pedig a Global Biztosítási Alkusz Kft. biztosította.


Az adománygyűjtést kolléganőnk, Kovács-Szűts Martina szervezte, akinek az átadásnál Viola Eszter, a cég ügyvezetője segédkezett. Ezúton köszönjük minden segítőkész munkatársunk közreműködését és adományát, az ajándékok mellé pedig

nagyon boldog, békés és egészségben gazdag Karácsonyt kívánunk!
Az adománygyűjtést kolléganőnk, Kovács-Szűts Martina szervezte, akinek az átadásnál Viola Eszter, a cég ügyvezetője segédkezett.
Az adománygyűjtést kolléganőnk, Kovács-Szűts Martina szervezte, akinek az átadásnál Viola Eszter, a cég ügyvezetője (középen) segédkezett.


2020.12.14. Global Cégcsoport


264 views0 comments
bottom of page