top of page

Miniinterjú: 14 éve a Global-nál Viola Eszti

A 2020. nyári Global szakmai napon a munkatársak közül külön elismerést kapott Viola Eszter, a Global Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetője, aki közel másfél évtizede szolgálja és segíti a cégcsoport munkáját, a kollégáit és a partnereket.


Az ajándék és Norbi elismerő beszéde is igazi meglepetésként ért. Ahogy ő is mondta, úgy engem szintén örömmel tölt el, hogy az elmúlt 14 év alatt jóban, rosszban együtt tudtunk haladni és fejlődni. Elképesztően sokat adott nekem, hogy mindig támogatóan álltak mellettem. Hiszem, hogy ennek köszönhetően a jövőben még gyorsabb ütemben és még nagyobb célokat tudunk közösen elérni - mesélt Eszti a Global szakmai napon őt ért megtiszteltetésről.


plakett, ügyvezető, Viola Eszter, Global Alkusz, Global Cégcsoport,
Viola Eszter a különleges plakettel, ami a 14 Global-os évre emlékeztet

Mik voltak a legnagyobb kihívások a 14 év alatt, amelyek megoldása örömmel és büszkeséggel töltött el?


Az évek múltával visszatekintve büszkeséggel tölt el, hogy az ügyfélszolgálat hatalmasat fejlődött azóta, amikor még egyedül vittem azt. És ez most is így van, hogy már az irányítását végzem. A másik nagy kihívás az volt, amikor kineveztek ügyvezetőnek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a cég élén állhatok, és sikerült olyan jó légkört kialakítanom a kollégáim között, ami manapság ritka a munkahelyeken. A jó hangulat, a vidámság, a csapatmunka és az összetartás jellemzi a mindennapjainkat. Jelenleg pedig az egyik legnagyobb kihívás a csapatom támogatása. Igyekszek mindenkinek segíteni abban, hogy hasonló felfogású, felelős, valódi tanácsadóvá válhasson.


Miben fejlődtél?


A személyiségem nagyon sokat fejlődött. A problémamegoldó képességem is sokkal jobb lett, ma már nem nagyon van olyan feladat, amit nem tudok megoldani. Mindig a velem kapcsolatba kerülő emberek érdekeit tartom szem előtt és az élethelyzetükhöz igazodó megoldást nyújtok. A csapatomból pedig szintén igyekszem a legjobbat kihozni.

Eszti az elismerés után egy hatalmas ölelést is kapott a cégtulajdonosunktól, Fazekas Norbitól a Global szakmai nap záróelőadását követően - Fotó: BM
Eszti az elismerés után egy hatalmas ölelést is kapott Fazekas Norbitól a Global szakmai nap záróelőadását követően - Fotó: BM

Miben segített neked a Global Cégcsoport, a közvetlen munkatársak?


Nagyon sok biztatást kaptam Norbi, Anita és többiek részéről is. A legfontosabb, hogy mindig hittek bennem, és támogattak. A legmeghatározóbb mégis az, hogy olyan jövőképet tudtak és tudnak mutatni, amit tényleges érdemes követni.


Hogy kezdődött a Global-os karriered, most hol tartasz, és hova szeretnél eljutni?


Egyszerű adminisztrációs munkatársként kezdtem, majd hosszú ideig az ügyfélszolgálaton dolgoztam. Innen léphettem előre a mostani ügyvezetői pozícióba. Emellett pedig sikerült kialakítanom a saját ügyfélkörömet, és mára már saját csapatot is kaptam.


A célom, hogy a kezdő kollégáimnak is útmutatást tudjak adni ahhoz, hogy valódi minőséget nyújtó tanácsadókká válhassanak. Emellett folyamatosan fejlesztem magam, hogy továbbra is a legjobb megoldást tudjam nyújtani az embereknek, akik pénzügyi megoldásokért fordulnak hozzám.


Azoknak, akik Esztihez hasonlóan becsülettel, munkával és jó csapatban szeretnének tisztességes és szakmailag a lehető legjobb tanácsadókká válni, feltétlenül javasoljuk az alábbi lehetőséget:



Global Cégcsoport

2020.07.31.


371 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page