top of page

Szeretnél Te is egy sikeres cégcsoport munkatársa lenni?

Csatlakozz hozzánk!

Biztosítjuk számodra a sikert.

Leendő munkatársaknak

 

Miért és milyen céllal jött létre a Global Cégcsoport?

Cégünk 2009-es megalapítását 16 éves pénzügyi szakmában töltött tapasztalat előzte meg. Meggyőződésünk, hogy a magyar pénzügyi kultúra még mindig csak gyerekcipőben jár, beleértve a pénzügyi közvetítői piacot is.

Az értékesítési csatornák jelentős része függő, azaz egy adott pénzintézet nevében jár el, így csak egy szűk termékcsoportot értékesít.

A független cégek jelentős része MLM hálózat, ahol a jutalékok elosztása 5-7 pozícióban történik Ezért vagy a tanácsadónak jut kisebb szelet a tortából vagy az ügyfél fizet jelentősen többet az adott szolgáltatásért.
 
Mi úgy gondoltuk itt az ideje ezen változtatni. Egy olyan rendszert hoztunk létre, ahol mind az ügyfél mind a tanácsadó is megtalálja számításait.

Cégcsoportunk 13 biztosító, valamint több mint 10 bank hivatalos szerződött partnere. 

Cégünk több fajta jutalékstruktúrája lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra ideális megoldást.
 
Ha a tevékenységedet önállóan végzed, tőlünk megkaphatod a befolyt jutalékok akár 90%-át is amellett, hogy munkádat folyamatos szakmai információnyújtással segítjük!
 

Amennyiben a pénzügyi piac elmúlt években elszenvedett recessziója miatt a bevételeid jelentősen lecsökkentek, választhatod a – bátran mondhatom a piacon egyedülálló üzleti modellt!
 
Szakértői csapatunk részeként jól felkészült szakmai vezetőink segítik hatékony munkádat!
Biztosítjuk számodra a sikert.
 
Strukturált eladási folyamatot dolgoztunk ki, melyet akár távoktatás keretén belül néhány alkalom után könnyedén elsajátíthatsz! Szakmai vezetőnk folyamatosan segíti munkádat, amit online rendszerünk tovább támogat.
 
Egy szakmailag jól összerakott pénzügyi elemzés elkészítése után együtt dolgozzuk ki ügyfeled számára az élethelyzetéhez leginkább igazodó megoldásokat, amelyet írásban meg is kapsz tőlünk, így nincs más dolgod, mint értékesíteni azt.
 
Ígérjük nem lesz nehéz a dolgod, mert levadásszuk neked azokat a pénzügyi megoldásokat, melyekkel ügyfeled több százezer vagy esetenként millió forintot is megtakaríthat!
 
Ha ez még sem lenne elég, akkor ehhez még eladástechnikai tréninget is kapsz tőlünk! Ezzel az üzletággal dolgozó kollégáink teljesítménye pár hét után már dinamikusan nőtt ügyfeleink elégedettsége mellett. Marketing rendszerünk igény esetén ügyfeleket is biztosít neked, hogy az energiáidat ne az ügyfelek megszerzésére, hanem a valós tanácsadói munkára tudd fordítani.

Global Alkusz Független Pénzügyi Képviselet 

Mit nyersz azzal, ha csatlakozol a Global Alkusz Független Pénzügyi képviselet ütőképes csapatához?
Egyszerre több pénzügyi szegmenst is tudsz képviselni, legyen szó biztosításról, hitelről vagy pályázatírásról.
 

Online összehasonlító biztosítási rendszerünkön keresztül könnyen, gyorsan, nyomtatványok nélkül, a saját kódodat használva köthetsz Kötelező felelősségbiztosítást, Cascot, Lakás-, Vagyon-, Utas-, valamint Jövedelem kiesés-biztosítást is.
 

Naprakész információkkal biztosítjuk neked, hogy mindig a legjobb termékeket értékesíthesd.
 

Nem kell az egész pénzügyi piacot átlátnod, szakértő csapatunk folyamatosan elemzi a pénzügyi termékeket és csak a legjobbakat adjuk tovább számodra.
 

Nincs MLM rendszer, közvetlenül a céggel szerződsz. Ha már tapasztalt vagy még szakmai vezetőt sem kell „fizetned”.

 

Hosszú távon biztos passzív jövedelemre számíthatsz, hisz pénzintézetektől befolyt fenntartási jutalékokat a szerzési jutalékokkal azonos mértékben továbbadjuk Neked.
 

Nem kell jutalék számlákat kiállítanod, a jutalékok beérkezésével együtt mi ezt megtesszük helyetted és azonnal utalunk, így gyorsabban juthatsz a pénzedhez!
 

Cégszinten elért magas jutalékbevételeink biztosítják, hogy már a szerződésed elején kiemelt jutalékot kapj a bankoktól, biztosítóktól.

Nincs teljesítménykényszer, kötelező értekezletek.
 

Az általad igényelt termékoktatásokat megszervezzük Neked.
 

Ha Te is szeretnéd a teljes pénzpiacot átlátni, szívesen növelnéd a bevételeidet, és biztos akarsz abban lenni, hogy ügyfeled minden körülmények között a legjobbat kapja, akkor ne habozz…
Csatlakozz Te is hozzánk, és találd meg számításaidat nálunk a következő évtizedekre!


Legyél Te is egy sikeres cégcsoport munkatársa! Add meg adataidat és visszahívunk!

Az alábbi kapcsolati íven kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Leveleddel elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

bottom of page