top of page

Kedves leendő Kolléga!

Köszönjük, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a munkánk a hobbink. Ezt manapság nem sokan mondhatják el magukról. Ha olyan munkahelyet keresel, ahol nem állást, hanem haladást biztosítunk, jó helyen jársz! Tudjuk, hogy számodra fontos a rugalmasság, a szabályokkal együtt és az átlag feletti jövedelem, ezért biztosítjuk számodra a sikert, valamint egy bevált, hatékony rendszert. Nem számít, hogy nincs tapasztalatod, mi mindent megtanítunk Neked.
 

Jelentkezz üzenetben!

Mi vár Rád, ha együtt dolgozunk?

  • Kiváló csapat, barátságos légkör

  • Kihívásokkal teli szakmai hivatás és fejlődési lehetőség

  • Kiszámítható, tervezhető - akár kiemelkedő - jövedelem

  • Önálló, rugalmas munkavégzés mentorálással kiegészítve

  • Változatos feladatok

  • Komplex gondolkodásmód

  • Motiváló jövőkép biztosítása

  • A munkád eredménye mellett megtapasztalhatod az alkotás örömét is

Platina_partnerség.jpg

Mit adott nekünk a Global Cégcsoport?

Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy az emberek többsége nem is tudja pontosan meghatározni, hogy mit is keres, amikor ezt kérdezzük tőle. Szerintem mindenkitől meg kellene kérdezni, mert vagy nem tudna rá válaszolni vagy sokat kellene rajta gondolkodni, vagy pedig órákon keresztül tudna beszélni. Ha az utóbbi, akkor jó helyen vagy. Pár dolgot kiemelnék, aminek az alapja az önismeret, hiszen kiléptem a komfortzónából, folyamatos tanulásra ösztönöz, ami párosul anyagi és erkölcsi elismeréssel. Az irányítás és a felelősség a kezemben van, ami ha kényelmessé tesz, azonnal büntet. Időt adott a fontos dolgok megéléséhez! Nap mint nap felismerteti velem, hogyha valaki képes valamire és megkapja a lehetőséget, akkor a hajlandósága az egyedüli korlátja. Az elméletem itt találkozott azzal a filozófiámmal, ha valaki valamit el akar érni megcsinálja, ha nem, akkor talál rá egy jó kifogást.
Plangenauer László
14 éve kerültem a céghez ügyfélként. Akkoriban a deviza hiteltől mentett meg Norbi. Kezdetben asszisztensként, majd ügyfélszolgálati munkatársként dolgoztam, most pedig vezető pozícióban és üzletkötőként is. Ebben a 14 éveben bebizonyosodott számomra, hogy itt mindig van fejlődési lehetőség, mind személyes, mint szakmai tekintetben. Minden piaci változásra gyorsan reagál a vezetőség, így soha nem kell aggódnunk amiatt, hogy „mi lesz holnap”. Összegezve egy stabil, megbízható és kiszámítható cég van mögöttünk.
Viola Eszter
 
A Global Cégcsoport az első olyan munkahelyem, ahol nem csak mennyiségi feladatokat látok el, hanem kipróbálhatom, fejleszthetem magam és különböző kihívásokkal nézhetek szembe.
Egy remek csapatban dolgozni az egyik legfontosabb a számomra, így nem aggódom azon vasárnap este, hogy megint indul a hét.
A legjobb helyen vagyok!
 
Gyárfás-Nagy Laura
2016 szeptemberében volt egy olyan pillanat az életemben, amire sokan azt mondanák, szerencséd volt. Én inkább így fogalmaznék: A lehetőség találkozott a felkészültséggel. Azóta nap mint nap az álmomat élem! Személy szerint kiteljesedhetek, csapat szinten pedig tevékenyen részt vehetünk egy sikertörténet írásában úgy, hogy emberek, családok problémáit tudjuk megoldani, céljaikat elérhetővé tenni, vagy az álmaikhoz megoldást adni. Varázslatos érzés!
Paszterkó József
Immáron lassan egy éve vagyok a „kis család” tagja, 7 év otthonlét és 3 gyermek mellől tértem vissza a munka világába. Először, mint ügyfél jöttünk Norbihoz, aki segített nekünk, hogy okosan érjük el céljainkat. Majd pedig a munkában is egymásra találtunk, itt szintén azt tudom mondani, hogy arra a vágányra terelt, ahol megtaláltam a helyem. A segítőkész, türelmes, rugalmas kollégáknak és vezetőségnek köszönhetően könnyen visszarázódtam, ma már nem jelent nagy problémát helytállni munkában és otthon egyaránt. Gyerekek születése előtt egy pénzintézetnél dolgoztam, ahol, mint tudni, csak az adott pénzintézet oldalát képviseltem. Itt a Globalnál nem az ügyfélkiszolgálás a területem, viszont közvetve én is kapcsolatban vagyok az ügyfelekkel.  Nekem sikert jelent, hogy rajtam keresztül a kollégák munkája könnyebb lesz. Örülök, hogy itt lehetek!
Szabó Nikoletta
2018 novemberében csatlakoztam a Global Cégcsoporthoz. Már előtte is sokat hallottam róla. Számomra kihívást, új lehetőségeket, motivációt, inspirációt, sok új információt, tudást adott a Global, továbbá biztonságot, kreativitást, szabadságot és sok ismeretlent.
Aczél Andrea
Olyan, számomra új terület megismerésének a lehetőségét adta a Global Cégcsoport, amely tele van kihívásokkal, fejlődési, előrelépési lehetőségekkel. Inspiráló és motiváló környezetbe kerültem a kollégáimnak köszönhetően, ami a saját határaim átlépésére is ösztönöz, biztosítva ezzel a folyamatos fejlődésemet.
Nagy-Németh Erzsébet
 
Ugyan nincs tapasztalatom más független pénzügyi- és biztosításközvetítő céggel, de azt megállapíthatom, hogy az itt eltöltött közel egy évem alatt a személyiségem rengeteget fejlődött a kollégáimnak köszönhetően. Ez idő alatt sokat tanultam, a „takarékszövetkezetes” szemléletmódom teljesen átalakult, ugyanakkor megőriztem azt a tulajdonságot, ami már akkor is működőképes volt, embernek maradni. Ötvözve a kétfajta gondolkodásmódot, bizony jó dolgok születnek. Ami számomra fontos, hogy rugalmas munkalehetőséget biztosít a Global Cégcsoport és a megbízott marketing feladatok ellátása mellett egy-egy ügyletben aktívan részt veszek. Ez a szakma ebben az új konteksztusban rengeteg kihívással jár. Célom, hogy a független pénzügyi tanácsadás témájába jobban beleássam magam, iránytűként pedig rendelkezésemre áll az X-Time könyv, ami nemcsak nekem, hanem bárki más számára is hasznos lehet, aki szeretné jobban menedzselni saját pénzügyeit. Nehézségként említhetem, hogy pont ez az a hivatás, amelyben ahhoz, hogy valaki teljesen felkészült legyen (minden témában!), rengeteg tanulás szükséges, az elsajátítása pedig nem egyik napról a másikra történik. Folyamatosan képezned, fejlesztened kell magad ahhoz, ha a legjobb akarsz lenni ezen a területen. Rengeteg tanácsadó ezért csak egy irányba megy el, egy-egy termékre szakosodik a magas jutalék reményében, ugyanakkor nem látja a fától az erdőt, hiszen itt minden logikailag összefüggésben, szimbiózisban van egymással, amikor a partnere tényleges pénzügyi nehézségeit akarja megoldani. A lecke fel van adva, tanulni, tanulni és képezni magad, ez a szakma, hivatás erről szól.
László Tamás Balázs
Építsd fel Te is önmagad és vedd a kezedbe az irányítást!

Add meg az adataidat és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot:

 

Köszönjük, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

bottom of page