top of page

Új arcok a Global csapatában - Eszter

2022 sok változást hozott mindenki életében, ez alól a Global Cégcsoport sem kivétel. Mindig arra törekedtünk, hogy előremutató, innovatív és ügyfélközpontú megoldásokat adjunk a minket választó családok és vállalkozások számára. Ahhoz, hogy ezt a legmagasabb színvonalon tudjuk megadni, nekünk is változnunk, fejlődnünk kell. A folyamatos változáshoz a Globalnál dolgozó emberek is hozzátartoznak. Következő interjúsorozatunk a Global Cégcsoport pénzügyi részén dolgozó új kollégákat hivatott bemutatni. Az első részben Osztovits Esztert kérdeztük, aki már hosszú évek óta kapcsolatban van a céggel.

Hogyan kerültél kapcsolatba a Global Cégcsoporttal?

15 éve kerültem kapcsolatba a céggel, férjem Norbival való ismeretsége révén. Akkor segített nekünk első otthonunk felépítésében pénzügyi tanácsaival. Azóta is számíthattunk rá, bármilyen anyagi változás is következett be családunk életében. Ügyfélként számomra mindig fontos volt a megbízhatóság, gyorsaság és a szakmai felkészültség.


Mióta vagy a csapat tagja?

Norbi hívására 2022. tavaszán elvégeztem a Global Akadémiát, amivel egy összefoglaló betekintést kaptam egy hatalmas tudásanyagba, illetve annak észszerű használatába, amivel azóta is dolgozunk. A támogató közeg, Jozsó mentorálása segített a döntésben, hogy több év ausztriai munka után szeptembertől itthon folytatom, a Global csapatával.


Mi a szakterületed, illetve melyik terület a kedvenced?

A szakterületem az állami támogatások megszerzése, amik otthonteremtéshez, otthonfelújításhoz kapcsolódnak. Szívügyem a rezsicsökkentés, illetve a háztartások bevételeinek növelése, kiadásaiknak csökkentése.


Jellemzően milyen ügyfélkörrel dolgozol? Ki a te célpiacod?

Legszívesebben fiatal házasokkal, gyerekes családokkal foglalkozom, de ez a kör hamarosan bővülni fog az Ausztriában dolgozó munkavállalókkal, mert számukra is tervezünk újításokat!


Miért javaslod, hogy megkeressenek téged?

Abból indulok ki, hogy nagycsaládosként, amit a saját családomnak megszereztem, azt az ügyfeleknek is megszerezzük!

A több, mint 15 éves ügyfélmúlt nem tűnt el nyomtalanul, ma is többnyire ügyfélként gondolkodom és az ő érdekeit helyezem előtérbe. Az úton, amit bejártam, rengeteg tapasztalatot szereztem ügyintézés terén, amit kiegészít a Globaltól kapott hihetetlenül erős szakmai háttér. Ezzel szeretném segíteni ügyfeleim fejlődését/előremenetelét!


Mi az, amit feltétlen tudni kell rólad?

Első és legfontosabb dolog számomra: a családom - a mindenben támogató férjem és a három szuperelevenokosésszép gyerekem 😊

Ezen kívül a természetesség, hitelesség, segítőkészség. Ezek azok az értékek, amiket szeretnék továbbadni!


Osztovits Eszter

+36-30/823-37-80





bottom of page