top of page

Új arcok a Global csapatában - Ádám

2022 sok változást hozott mindenki életében, ez alól a Global Cégcsoport sem kivétel. Mindig arra törekedtünk, hogy előremutató, innovatív és ügyfélközpontú megoldásokat adjunk a minket választó családok és vállalkozások számára. Ahhoz, hogy ezt a legmagasabb színvonalon tudjuk megadni, nekünk is változnunk, fejlődnünk kell. A folyamatos változáshoz a Globalnál dolgozó emberek is hozzátartoznak. Következő interjúsorozatunk a Global Cégcsoport pénzügyi részén dolgozó új kollégákat hivatott bemutatni. Másodszorra Nagy Ádámot kérdeztük – fogadjátok sok szeretettel válaszait!


Hogyan kerültél kapcsolatba a Global Cégcsoporttal?

2020 júniusában találkoztam először Norbival. Óváron a Liszt Ferenc utcában volt egy társasházi projektjük, itt befektetés céljából mutatott nekem egy lakást. Profi és emberközpontú hozzáállásának hála tavaly úgy döntöttünk párommal, hogy a cégcsoporttal generál kiviteleztetjük otthonunkat Dunaszigeten.


Mióta vagy a csapat tagja?

2021 novemberében mondtam igent Norbi felkérésére, hogy csatlakozzak azon új csapathoz melyet Jozsóval közösen hoztak létre az óvári irodában. Hiszem, hogy a hasonló a hasonlót „vonzza” és nem véletlen találkoztunk Norbival. Beszélgetéseink alkalmával kiderült, hogy a világhoz való hozzáállásunk és szemléletünk számtalan ponton egybevág.

Mi a szakterületed, illetve melyik terület a kedvenced?

Fő szakterületemnek a passzív/tőkejövedelem létrehozása. Ideértve a családok generációkon átívelő anyagi stabilitásának felállítását. Hitvallásom, hogy mindenkinek kijár ebben a rövidke életben olyan életszínvonalat elérni családja és önmaga számára, amit minden gyermek, anya és apa megérdemel.


Jellemzően milyen ügyfélkörrel dolgozol? Ki a te célpiacod?

Főként, de nem kizárólag két fő szektorral dolgozom. 1. Fiatalokkal, akik most szeretnének első ingatlanhoz jutni, illetve családot alapítani. Bemutatom számukra hogyan valósíthatják meg elképzelésüket, elérhető állami támogatás kiaknázásával, a piacon elérhető leginkább megfelelő hitel kiválasztásával, család biztosítási védelmével. 2. Majd a kezdeti fészekrakás után a passzív bevételük kiépítésében segítek elérni a pénzügyi stabilitást és függetlenséget 60…50…40…de akár 30 éves korukra.


Miért javaslod, hogy megkeressenek téged?

Akiknek elege van az „ingyenes pénzügyi tanácsadókból” és igazi értéket szeretnének kapni a pénzükért (mert hát az ingyenes tanácsadó is pénzbe kerül), számukra állok rendelkezésre.


Mi az, amit feltétlen tudni kell rólad?

Családcentrikus, gyakorló apuka vagyok, karácsonyra várjuk feleségemmel a második fiúnkat. Szókimondó, direkt embernek tartom magam, nem szeretem a mellébeszélést. A pénzügyekben tudatos, átlátható, jövőbetekintő döntéseket részesítem előnyben.

269 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page