top of page

Jön az első Global Karrier Nap Győrben


Szeptember 21-én, 18 órakor, Győrben tartjuk az első Global Karrier Napunkat. Erre várjuk és hívjuk azokat, akiket érdekel a pénzügyi pálya, a saját időbeosztás, a vállalkozói pénzkereset, az ingatlankereskedelem, a biztosítás, a napelem és a hitelközvetítés.


  • Ha már pénzügyi pályán dolgozol, és szeretnéd megtöbbszörözni a bevételedet, karrier napunkon bemutatjuk, hogyan teheted ezt meg, és ehhez nem kell, hogy bővítsd ügyfélkörödet.

  • Ha látod a lehetőséget az ingatlanértékesítésben vagy a pénzügyi szakmát érdekesnek és jövedelmezőnek találod, megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a jelenlegi pénzügyi helyzetből.

  • Ha vannak szeretteid, barátaid, (esetleg Te vagy az), akiknek van hitelük, biztosításuk, ingatlanjuk, és szeretnél rajtuk segíteni, hogy kevesebbet kelljen fizetniük ezekért a pénzügyi szolgáltatásokért és megóvnád őket a felesleges kiadásoktól és adósságoktól.

  • Ha megtalálnád a hivatásodat, pénzügyi szabadságban szeretnél élni és azzal szeretnél foglalkozni, amit imádsz csinálni, amely feltölt és ezáltal mindennap boldogan mehetsz a munkádba.

A Global Karrier Nap segít megtalálni az utadat, a biztonságodat és a szabadságodat
A Global Karrier Nap segít megtalálni az utadat, a biztonságodat és a szabadságodat

Ha számodra is fontos, hogy együtt dolgozhass barátaiddal, vagy van olyan ismerősöd, akit érdekel a lehetőség, mindenképp hívd el erre az eseményre!

A Global Karrier Napon előadást tartunk arról, hogy hogyan lehet sikeres pénzügyi tanácsadóvá és ingatlanközvetítővé válni. Többek között szó lesz az életpálya modellről, arról, hogyan teheted boldogabbá, elégedetté és visszatérő partnerekké az ügyfeleket.

Ajánljuk a részvételt mindazoknak, akik szeretnék megismerni a pénzügyi szektor jelenlegi helyzetét és teljes anyagi biztonságot és függetlenséget kívánnak teremteni maguknak és családjuknak.


A karrier nap alatt a résztvevőknek lehetőségük lesz az ingatlanos akadémia, valamint a Global Akadémia regisztrációjára is.

A Global Karrier Nap belépőjegyének ára 6350 forint, amit ezen a linken tudsz megvenni:



Kérünk téged, hogy oszd meg az eseményt ismerőseiddel, akik érdekeltek lehetnek a Global Karrier Nap témájában!


Ez nem ajándék, nem is vásári termékbemutató, nem Multi Level Marketing szerveződés.

Ez egy olyan ajánlat, ami segíthet jobbá és boldogabbá tenni az életedet.
  • Mert itt úgy kereshetsz jelentős összeget, hogy közben a pénzügyi szolgáltatásoddal mások helyzetét javítod.

  • Családok, házaspárok, anyukák, apukák, gyerekek életét teszed hosszú távon könnyebbé azzal, hogy felesleges kiadásoktól óvod meg őket.

  • Új otthonhoz, energiatakarékos napelem-rendszerhez, kedvező hitelhez és biztosítási ajánlatokhoz segítheted őket.

  • Ezekkel pedig közvetve nyugalmat, biztonságot, kiszámíthatóságot, békét és biztonságot teremtesz számukra.


Kattins, oszd meg és hívd el azokat a minőségi embereket, akik szeretnének változni és változtatni egy tudatosabb, jobb életért!


2021.09.14.

Global Cégcsoport

bottom of page