top of page

A jókedv, a tudás és a fejlődés is biztosítva volt a szakmai napon

Mosonmagyaróváron, a Global Cégcsoport központjában tartottuk meg augusztusi szakmai napunkat közvetlen partnereink számára. A hangulat ezúttal is remek volt, a programot a jókedv mellé szakmai tartalommal töltöttük fel. Ezekről írtunk nektek egy beszámolót. Olvassátok, éljétek újra át és osszátok meg azzal, akit érdemesnek tartotok rá!


Cégcsoportunk két értékesítési vezetője, Paszterkó József és Plangenauer László a nyitó programban az ügyfélkapcsolat-kezelés, vagyis a CRM (Customer relationship management) jelentőségéről beszélt. A lendületes prezentáción többek között az is elhangzott: ahogy a munkavégzés többi területén, úgy itt is fontos a pontosság. A pénzügyi elemzésre minden partner esetében szükség van és mindig precízen kell elvégezni. Így lehet a legjobban, a leghatékonyabban és hosszú távon megvalósítani a pénzügyi tanácsadást. A pontosan kitöltött pénzügyi elemzés a keresztértékesítés során is kincset ér a szakértőnek.

Az adatok értéke egyre magasabb lesz az ügyfélkör bővülésével és az idő előrehaladtával, ezért nagyon meg kell becsülni az információkat.
Szakmai Nap a Global Cégcsoport csapatával 2021. augusztus 26-án, csütörtökön
Szakmai Nap a Global Cégcsoport csapatával 2021. augusztus 26-án, csütörtökön

A következő előadásban Jozsót a Global Cégcsoport ingatlanirodájának vezetője, Szabó Nikoletta váltotta Plangi oldalán.


A két szakértőnk arról beszélt, hogy az, aki ingatlant ad el, egyúttal pénzügyi tanácsadás szempontból is a Global Cégcsoport partnere lehet, mert befektet, vagy új ingatlan vásárlását tervezi, ezekben pedig szintén segíteni tudunk neki. Fontos, hogy sok esetben nem az az ingatlan lesz a nyerő a partner számára, ami miatt telefonált, de az igényeit és a lehetőségeit ismerve a Global kínálatából ki lehet választani neki a megfelelő házat vagy lakást. A pénzügyi elemzés itt is kulcsfontosságú, mert az információ segítségével a pénzügyi, az ingatlanos, a biztosítási és a napelemes lehetőségeket is személyre szabva kaphatja meg a partner.

Szabó Niki és Plangenauer László, Plangi tart előadást a minőségi ingatlanközvetítés fontosságáról
Szabó Niki és Plangenauer László, Plangi tart előadást a minőségi ingatlanközvetítés fontosságáról

Ezután Viola Eszter következett, aki a biztosítások kötésének legjobb megoldásairól és a rendelkezésre álló lehetőségekről beszélt.


A Groupama, a Generali és az Allianz termékeinek bemutatásakor ismertette azok előnyeit. Kifejtette, hogy miért jó, ha a partner életbiztosítás, lakásbiztosítás fizetése mellett dönt. A legrosszabbra is fel kell készülni, mert sajnos a koronavírus járvány miatt történt olyan eset, ami miatt a tragikusan elhunyt szülők az árván maradt kisgyerekükre jelentős adósságot hagytak. Azok az emberek, akik most nem tesznek félre, sajnos várhatóan a következő 10 évben sem fognak. Ezen segít az életbiztosítás kötése és fizetése, amin ugyan nincs túl nagy hozam, de legalább megtakarítás képződik általa. Ez pedig békeidőben nyugalmat, baj esetén pedig anyagi támogatást és biztonságot ad - mondta Eszti.

Viola Eszti tart előadást a biztosításközvetítés hatékony lépéseiről
Viola Eszti tart előadást a biztosításközvetítés hatékony lépéseiről

A Groupama Biztosító részéről Fazekas Ákos tartott érdekes és hasznos előadást.


A lakásbiztosítás alapcsomag példáján mutatta be, hogyan érdemes összerakni egy csomagot a termékkínálatból úgy, hogy az a partner számára komplett, megnyugtató megoldást jelentsen. Kevesen tudják, de az alapcsomag része a házi kedvencekhez kapcsolódó balesetek és betegségek biztosítása. A biztosítás továbbá tartalmazhat olyan extra szolgáltatásokat is, amivel például az egyetlen bejárati ajtóba tört kulcs miatt keletkező problémát 1 órán belül meg lehet oldani. Sőt, a napelemes rendszerekre is köthető biztosítás, ami rendkívül hasznos jégeső, vagy egyéb extrém természeti jelenségek esetén. Érdemes az alapingóságokra és a hitelre is szerződést kötni, amivel tovább növelhető a partnerek biztonsága és elégedettsége.

Fazekas Ákos, a Groupama Biztosító szakértője ad elő a Global Cégcsoport Szakmai napján
Fazekas Ákos, a Groupama Biztosító szakértője ad elő a Global Cégcsoport Szakmai napján

Cégcsoportunk alapítója, Fazekas Norbert a csapat és az egyén céljairól, a belső indíttatásról és a hatékony, profi munkavégzésről beszélt.


A Global Cégcsoport komplex pénzügyi szolgáltatása sok ember számára jelent és biztosít könnyebbséget, egyszerűbb, költséghatékonyabb, valamint jövedelmezőbb életet. Ezt kell és jó is tudni, ha pedig minden csapattag odateszi magát, annak komoly eredménye van és lesz is. Azt pedig mindig megérzik az ügyfelek, hogy mi szolgálni akarjuk őket - mondta.


A háttér, a Global Cégcsoport működő pénzügyi rendszere adott, a többit a tanácsadónak kell kihozni belőle, miközben természetesen a vezetők is azon dolgoznak, hogy még jobb hátteret alakítsanak ki a csapat számára a pénzügyi piacon való érvényesülésre. A jobb feltételekkel megkötött együttműködések, a független státusz pedig a szerződéseknél segít abban, hogy a minket választó partnerek a lehető legjobb ajánlatokat és termékeket kaphassák meg - folytatta.

Fazekas Norbert előadása a Global Cégcsoport szakmai hátterét és jövőképét mutatta be
Fazekas Norbert előadása a Global Cégcsoport szakmai hátterét és jövőképét mutatta be
Norbi szerint azok jutnak előrébb, akik mernek álmodni. “Adjuk meg a legtöbbet azoknak, akiket szolgálunk és segítünk. Aki végigcsinálja a komplett pénzügyi elemzést, az lebegjen a szeme előtt, hogy a tudása legjavát adva mindent megtegyen a partnere elégedettségéért. A jó cselekedet következménye pedig a siker és a pénz lesz. A munkánk nem csak az eladásról szól: örömet okozunk vele másoknak is: egy új otthonhoz, boldog élethez segítjük, vagy a csődtől mentjük meg a családokat, ami nagyon jó érzés" - fogalmazott.

A következő programban ismét Paszterkó József adott elő, ezúttal a Manta Digitál Marketing Kft. digitalizációért felelős igazgatója, Varga István László társaságában. A témájuk címe: A vállalkozó és aki mögötte van. A vállalkozói lét lelki hátterét mutatták be, a jó vezetői szokások, a hatékonyságnövelés, a mindennapok megélése, a meggyőződés és a hivatástudat szempontjain keresztül. Fontos, hogy vonzzuk azokat az embereket, akik jó hatással vannak ránk. A Global Cégcsoport lehetséges partnerei közé még több 1000 családot lehet bekapcsolni azzal, hogy segítünk nekik. Amennyiben magunknak is megfelelünk és korrektül tárgyalunk, viselkedünk, élünk, azt az ügyfél, a partner is tiszteletben fogja tartani.

Varga István László és Paszterkó József a vezetői attitűd és a vállalkozói hatékonyság gyakorlati megvalósításáról is beszélt
Varga István László és Paszterkó József a vezetői attitűd és a vállalkozói hatékonyság gyakorlati megvalósításáról is beszélt
Pisti és Jozsó a fejlődés szerepére is kitért: a kudarc, a türelmetlenség, a vágy, a pozitivitás mind előre hajtja a folyamatot. Mindenből érdemes tanulni, ez nagyban hozzájárul a sikerességhez, ahogy az élet, a család, az eredmények megéléséhez is - mondták.

Köszönjük, hogy eljöttetek, részt vettetek és együtt voltunk a 2021. augusztus 26-i Global Szakmai Napon. Ezúttal hívunk meg a következő rendezvényünkre is, amin újra szeretettel, hasznos információkkal és szakmai tudással várunk!

Jozsó, Plangi és Milán is hozzájárultak a Szakmai nap minőségi megvalósításához
Jozsó, Plangi és Milán is hozzájárultak a Szakmai nap minőségi megvalósításához

2021.08.30.

Global Cégcsoport


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page