top of page

Ezért legyél Global Franchise partner

A Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert egy videóban foglalta össze Neked, hogy miért érdemes Franchise partner megállapodást kötnöd.


Először a szolgáltatásokról és a szakmai felkészülésről:


A pénzügyi közvetítő szektorban különleges, a megszokottól merőben más, a lehető legtöbb részterületet lefedő szolgáltatás biztosításával emelkedünk ki a piactársak közül. Igyekszünk minden pénzügyi területen segíteni a partnereket, aminek természetesen feltételei is vannak.


A bekerüléshez nélkülözhetetlen a Global Akadémia elvégzése, amin a szakmában már jártas, felkészült kollégák képzése mellett akár a nulláról is felépítjük azt a tudást, ami a munkavégzéshez szükséges.

Várunk a Global Cégcsoport csapatába, legyél a Franchise partnerünk!
Várunk a Global Cégcsoport csapatába, legyél a Franchise partnerünk!

A Global Cégcsoport felépítése:

  • banki többes ügynök cég

  • biztosítási alkusz cég

  • digitalizált, modern ingatlanközvetítői rendszer

  • napelem értékesítési rendszer

  • oktatási és képzési rendszer

Ezek támogatásával ajánlunk Neked Franchise szerződést. A tevékenységed eredményét a profit share megoldással, a nyereség megosztásával osztjuk el egymás között.

A piacon általános megoldás helyett mi az összeg jelentős részét a partnereknek adjuk, ez elérheti akár a 70 százalékot is! Az ok, hogy mi a hosszú távú kapcsolatot és közös fejlődést szeretjük, és ezt csak elégedett, anyagilag a leginkább motivált partnerekkel lehet.

A cégcsoportunk és a munkánk alapja a profi ügyféltanácsadás, ennek egyik fontos jövőbeli fejlesztése lesz a szolgáltatás fizetőssé tétele. A munkánk komoly értéket ad: a szolgáltatási és a jutalékbevételeken kívül egyéb, munkadíjas pénzügyi szolgáltatásokkal akár vállalati, akár lakossági területre is örömmel és eredményesen segítünk.


Az egyik legfontosabb célunk az ügyfelek költségeinek csökkentése, aminek lényeges eleme a tanácsadók és az ügyfelek részére biztosított telefonflotta, extra kedvezményes percdíjakkal.


Fontos, hogy a saját fejlesztésű digitális CRM rendszerünk használatával a Global Akadémián keresztül minden, velünk kapcsolatba kerülő ügyfél adatait regisztráljuk. Így évtizedeken át tudjuk támogatni a partnereket, mert az életpálya követés nálunk alapvető. Ez teszi lehetővé a későbbi újratervezést az aktuális piaci és személyes helyzetnek megfelelően.

A Franchise hálózatba egy-egy szegmenssel is lehet csatlakozni, az ingatlan, a biztosítás, a hitelközvetítő, vagy akár a napelemes szektorban is.

Azoknak viszont, akik a legtovább akarnak jutni, mert a legnagyobb nyereséget szeretnék magukénak, az All in franchise csomagot javasoljuk, ami egyedülálló módon az összes Global szolgáltatást kínálja. Mindezt egységes arculattal, a Global nyelvet beszélve tudod tovább vinni bárhol Magyarországon.


Részünkről a hatékony, stabil háttér nyújtása, a szakmai támogatás és tanácsadás biztosított. Minden partnerünket arra biztatjuk, hogy kérdezzen, ötleteljen, gondolkodjon, legyen kreatív és innovatív, mert mi is ilyenek vagyunk! A célunk, hogy velünk együtt építhess te is élményszerűen, ügyfélközpontú gondolkodással sikeres üzletet.

Építs velünk Franchise partnerként vállalkozást: ingatlan, hitel, biztosítás, napelemrendszer területeken segítünk az embereknek
Építs velünk Franchise partnerként vállalkozást: ingatlan, hitel, biztosítás, napelemrendszer területeken segítünk az embereknek

Pontokba szedve soroljuk fel az egyes szakterületeket:


A Hitelközvetítés, ami a Globhouse Kft. részéről biztosított támogatás:

  • összehasonlító kalkulátor

  • kiemelt partneri státusz bankoknál

  • sok esetben egyedi kamatkedvezmény

  • szakmai támogatás

  • forgalomarányos jutalék - volumen teljesítés függvényében

  • elérhető akár a jelzáloghitel jutalék 100 százaléka is

  • teljesítményarányos karrier szintek

Az egyedülálló képzési rendszerünket elvégezve a keresztértékesítési pontok megtalálása neked sem fog gondot okozni, ráadásul komoly ösztönzőkkel igyekszünk elérni azt, hogy a pénzügyek minél több területén tudj és akarj segíteni a partnereknek! Ez a hosszú távú siker alapja.



Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi közvetítői csatornád nem teljes körű, vagy nem vagy elégedett a céged hátterével, a jövőjével és a lehetőségeivel, keress minket, biztosan megtaláljuk neked a legjobb megoldást!


A biztosítás területen a Global Biztosítási Alkusz Kft. márkafüggetlen cégünk számára elérhető a piac összes terméke.


A rendelkezésre álló több szakterület, termékcsoport és az ezek közötti logikai összefüggések felismerése alapján támogathatod az ügyfeleket és szerezhetsz magadnak remek bevételi forrásokat.


Ezekkel támogatunk:

  • egyedi portfólió

  • stratégiai termékek

  • online digitalizált alkusz képzés

  • biztosítási alkuszi pozíció a költségek töredékért

  • kiemelt partnerkapcsolat - helyi termékoktatást bármely biztosítón keresztül meg tudunk szervezni

  • szerződési és fenntartási jutalék

Amennyiben befektetőként, vállalkozóként gondolkodsz, a vagyonbiztosítás, mint passzív jövedelem is egy kiemelten fontos lehetőség. A jövőd építése azzal lehet teljes, ha arra törekszel, hogy ne csak új ügyfelek keresése legyen a feladatod, hanem a már meglévők minőségi kiszolgálása, akik hittek és bíztak benned, ezért veled dolgoznak.


Oktatás, képzés és fejlődés: sok energiát, időt és pénzt fordítunk ezekre
Oktatás, képzés és fejlődés: sok energiát, időt és pénzt fordítunk ezekre

Az ingatlanközvetítés, amit a GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szervez és valósít meg:


Mivel ez egy komplett érdeklődőt biztosító üzletág, minőségi kiszolgálással és a pénzügyi közvetítőrendszer ismeretével igényre szabott ingatlant is tudsz ajánlani, ami nagyon komoly IT-rendszer támogatással tesz nyerővé téged. Egy tableten keresztül kezelheted az összes ügyfélértékesítésedet, ráadásul a keresztértékesítési adatbázist a partnerirodák is megkapják, ami nagy előny.


Fontos, hogy mivel beruházóként is jelen vagyunk az ingatlanpiacon, a saját építésű ingatlanjainkat is eladásra kínálhatod. Ehhez könnyen kontrollálható folyamatokat, és teljes körű háttértámogatást kapsz tőlünk. A digitális platformon helyben elkészíthető piaci összehasonlítást tudsz végezni, amivel a legjobb ár-érték arányban tudod az ingatlant az ügyféllel együttműködve a kínálatba helyezni. Így neki bevétele, neked jutalékod lesz.

Ha tetszik, amit olvasol, és úgy érzed, itt a helyed a Global Cégcsoportnál, arra kérlek, most egyszer még válts céget, hogy többet az életben ne kelljen!

Velünk akár az eddigi költségeid töredékéért 6-8 üzletágban szolgálhatod ki remek minőségben az ügyfeleidet, akár papírmentes, digitális aláírással is.


Képzés, oktatás és fejlődés a GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szervezésében


A Global Akadémia az egyik legfontosabb támogató programunk, a képzőszervünk. A GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szakértőivel az egyenkénti tanácsadókat és a Franchise partnereket is tudjuk támogatni. A jelölteknek, a tanácsadóknak, az átképzőknek és a teljesen újaknak is minőségi képzést adunk, amivel jelentős sikereket tudnak elérni a pénzügyi piacon.


A képzésen való részvétel azért fontos, hogy elkerüljük azokat az anomáliákat, amik miatt előbb kell dolgozni és pénzt keresni, és aztán menet közben a szakmát megtanulni. Ez nem jó megoldás, ezért nálunk csak szakmailag képzett és az akadémián végzett partnerek dolgozhatnak. Így tarjuk magasan a Global Cégcsoport szolgáltatásainak minőségét.

Ehhez nagyon fontos a te szemléletváltásod is. Ugyanis 6 tanfolyam után büszkén és bátran mondjuk, hogy az oktatási rendszer jól működik, komplex és átfogó rendszert kínálunk és tanítunk.

A 4 hetes rövidebb tanfolyamtól kezdve a 16 hetes átfogó pénzügyi képzésig kínálunk fejlődési és tanulási lehetőséget a partnereinknek.


A hitvallásunk az, hogy először meg kell tanulni a szakmát, az ügyféladatok kezelését, fel kell ismerni a gondolkodásmódot és át kell látni az egyes termékcsoportok közötti logikai összefüggéseket. Ezt csak tanulással lehet!

Fazekas Norbi, a Global Cégcsoport alapítója
Fazekas Norbi, a Global Cégcsoport alapítója

A Global Akadémia neked, mint beruházónak azért fontos, mert ezzel egy lépéssel előrébb jutsz a versenytársakhoz képest a pénzügyi piacon. Neked elég a jelölted adnod, mi kiképezzük helyetted a tanácsadódat, ráadásul úgy, hogy a végén mind ugyanazt a pénzügyi nyelvet fogjuk beszélni. Ugyanis az oktatás, a képzés tematikája minden szegmensben ugyanaz, ezzel egy extra hatékony, egységesen és jól kommunikáló cégcsoportot működtetünk.


Fontos, hogy a jelöltek képzését nem vállaljuk ingyen. A díjak 50 és 300 ezer forint között mozognak. Meg vagyunk róla győződve, hogy egy szakma profi elsajátításáért bőven megéri ez az összeg. A Global Akadémián tanultak ugyanis komoly és rövid távú megtérülést biztosítanak a pályakezdőknek és a szakmabelieknek egyaránt.


Ezeket adjuk a szuper Global-közösség oktatási rendszerében:

  • szakmai napok

  • motivációs előadások

  • személyiségfejlesztő előadások

  • folyamatos innováció

  • csapatszellem erősítése

  • felnőttképzés

  • pénzügyi képzés

  • biztosításközvetítői képzés

  • tőkepiaci képzés

  • ingatlanközvetítői képzés

Az Akadémián belül hamarosan a képző szerveinken keresztül a belső képzéseken túl az OKJ-s vizsgákat is biztosítjuk nektek és a munkatársaitoknak.


Amennyiben Franchise partnerként gondolkodsz, külön a figyelmedbe ajánljuk a Global Akadémia modult, mert a csatlakozásod után már a nulla ponttól kezdve komoly összegeket fizetünk vissza a toborzás során keletkező bevételeinkből.


Lényeges, hogy nálunk senki nem lehet a képzés elvégzése nélkül Global Franchise partner, mert a pénzügyi piacon nagyon fontos, hogy egy nyelvet beszéljünk és egy közös, jól megalapozott tudásbázisra építsük fel a szakmai szolgáltatásainkat. Ennek költségét a Franchise csatlakozási díj tartalmazza.

A legfontosabb céljaink egyike, hogy logikusan felépített minőségi szolgáltatással, több termékkel tudjuk segíteni az ügyfeleket, miközben minden lehetséges csatornából érkező bevétel nálad marad.

A VIP-szerződés


Az ötödik terület a kiemelt pénzügyi szolgáltatásainkért kínált VIP szerződés, ami partnerként fix jövedelmet biztosít Neked. Ennek lényege, hogy a lakossági ügyfeleknek éves keretszerződés szerint vállaljuk a pénzügyi tanácsadást.

Miért kérünk pénz azért, amit mások ingyen adnak?

Mert képesek vagyunk értéket teremteni, és más minőségben, gyorsabban, pontosabban és jobban szolgáltatni, mint a piaci szereplők többsége.


Ezeket kapják a Global Cégcsoport VIP-ügyfelei:


  • Több választható csomag

  • Kiemelt ügyfélstátusz, egyedi kedvezményekkel

  • Lehetőségek maximalizálása az ügyfél és a partner számára

  • Elérhető engedmények más területekről

  • GLOBAL Telefonflotta


Hogy miért lesz ez mégis ingyenes az ügyfélnek?


Mert a szolgáltatási díjként nem kérünk többet, mint az általunk forgalmazott telefonflottán keresztül megspórolt összeg. Azért merjük ezt bevállalni, mert az elvünk, hogy az ügyfeleknek pénzt keresve hosszú távon tudjunk nekik értéket teremteni.


A Global telefonflotta jellemzői:


  • Kizárólag VIP szerződéssel együtt köthető

  • Egyedi kedvezményes díjszabású szolgáltatások

  • Flottán belüli díjmentes beszélgetés

  • Egyénre szabott tarifa

  • Nagy adatforgalmú mobilinternet csomagok

  • Hűségidő nélküli szerződés

  • Kamatmentes részletre történő készülékvásárlás

A Global Otthon ingatlaniroda Mosonmagyaróváron
A Global Otthon ingatlaniroda Mosonmagyaróváron

Fontos, hogy a lakossági mellett a kis- és középvállalkozók szektorának kiszolgálását is vállaljuk.


A KKV-szektor számára ezeket adjuk:

  • Egyedi ajánlatok, kedvezmények

  • Szakmai támogatás

  • Jövőbeni beruházásokra felkészítés

  • Pályázatokra felkészítés

  • Költségoptimalizálás

  • Adóoptimalizálás

  • Éves szerződés csomagválasztási lehetőséggel

Miért fontos, hogy éves szerződést kössünk a partnereinkkel?


Azt gondoljuk, ha elköteleződünk egymás mellett, az legalább egy évtizedes megállapodás lesz, egy hosszú távú, minden résztvevő számára gyümölcsöző kapcsolat. Mi komolyan vesszük azt, hogy évente egyszer leülünk a partnerekkel. Ezt garantáltan biztosítjuk a VIP-partnereknek is. Sajnos néha előfordul, hogy ha valami ingyenes, annak nincs akkora értéke. Viszont mindkét fél komolyabban veszi a folyamatot, ha pénzbe kerül.

Keress minket és megmutatjuk, hogy tudsz elérni 2-300 család pénzügyi döntéseinek támogatásával éves 6-8 milliós fix jövedelmet annak köszönhetően, hogy ők hosszú távon elköteleződnek melletted.

A KKV üzletágban sajnos a gazdasági oldal sok helyen nagyon gyenge, ezen is segítünk. Általános példa, hogy ezek a vállalkozások folyamatosan bevételszerzéssel küzdenek. Az a megszokás alakult ki, hogy akkor van több eredményük, ha bevételt növelnek. Több esetben az a szakmai tudás hiányzik, aminek ismeretével rájönnek, hogy a költségek csökkentésével is lehet akár azonnali eredményeket is elérni.


Szerencsére azt tapasztaljuk, hogy a vállalkozási szegmens nyitott a költségoptimalizálásra, és a szektorban sok lehetőség van a fejlődésre és a bővülésre azzal, hogy spórolunk a kiadásokon. Legyen akár hitel refinanszírozás, bankszámla, biztosítás, beszerzés, telefonflotta költség, csökkenteni tudjuk azokat Global Akadémián keresztül szervezett KKV vállalati tanácsadó képzéssel.

Franchise partnerként jelentős bevételi forrásod lehet, ha van egy fix 50-100 fős céges szerződött bázisod. Ebben az esetben nem csak a jutalékból, hanem a fix megbízási díjból is komoly, éves több 10 milliós bevételre lehet szert tenni.

Minél magasabb szintű kiszolgálással törekszünk arra, hogy Magyarország kis. és középvállalkozásai a lehető leghatékonyabban működhessenek. A tapasztalataink szerint a hatékony pénzügyi segítség elengedhetetlen ehhez. Hisszük, hogy a jól felépített tematikus képzési rendszerünkön keresztül egy digitalizált adatfolyammal ellátott zárt, elektronikus rendszerben hatékonyan tudjuk kezelni a vállalatok igényeit is. Eközben pedig segítünk nekik és Neked, a tanácsadónak, vagy Franchise partnernek megkeresni a bevételét.

A napelemrendszerek telepítését is szolgáltathatod
A napelemrendszerek telepítését is szolgáltathatod

A napelem, mint megújuló energia telepítését és a rendszerek tervezését, valamint megvalósítását a GGE Solar Kft. végzi.


Ezzel a szakterülettel még nagyobb szintre emelhető a Franchise partnerek bevétele, ugyanis a cégcsoportunk részeként saját jogon telepíthetsz napelemes rendszereket. 2021 nyarára közel 100 értékesítésen vagyunk túl úgy, hogy mindössze a saját ügyfélkörünknek mutattuk be a lehetőséget. A napenergia használatának, a környezettudatos döntés eredményeképpen extra profit maradhat a partnereknél azzal, hogy a villanyszámlát többé nem kell fizetniük.


Ezeket kínáljuk a napelemrendszerek megvalósításához:

  • Több választható típus az alaptól a prémium minőségig

  • Költségcsökkentés az ügyfél számára, ingatlan értéknövelés

  • Folyamatos monitorozás applikáció segítségével

  • Teljes körű ügyintézés

  • Pályázati lehetőségek

  • Engedélyeztetés

Azt javasoljuk, hogy ne értékesítőként válassz egy, vagy több üzletágat, hanem Franchise Partnerként csatlakozz hozzánk!

Így a váltással teret adsz egy olyan, egymást erősítve, közösen dolgozó rendszernek, amely a lehető legtöbb hasznot és hatékonyságot biztosít Neked!


Fontos, hogy mi elsősorban nem jutalékban, hanem profit share megoldásban gondolkodunk. Amennyiben például napelemes céget alapítasz velünk, a nyereség 70 százalékát is elérheted. A sikeres megvalósítással pedig az üzletág évente több 10 milliós bevételt kínál.


Franchise partnerként mind a 7 üzletág 7 bevételi forrását, mind a 7 lehetőséget akár holnaptól is elérheted. Mindezt egységes arculat, nyelvezet és komplex kiszolgáló rendszer használatával úgy, hogy közben pénzt tudsz megtakarítani az ügyfeleknek.


Tarts velünk és tegyük jobbá, hatékonyabbá és eredményesebbé Magyarország közvetítői piacát!


Úgy döntöttünk, hogy ehhez tudatos pénzügyi tanácsadókkal vesszük magunkat körül, hiszen mi is azok vagyunk. Ha Te is hasonló, vagy pontosan ilyen vagy, dolgozzunk együtt, legyen a tiéd az egyik Franchise egység!



Hívj, keress minket telefonon, emailben vagy személyesen, egyeztessünk időpontot, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást a Global Franchise partner rendszerén belül!


Global Irodaház

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos út 16.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 30 823 37 80

E-mail címünk: info@legjobbalkusz.hu



2021.08.08.

Global Cégcsoport

bottom of page