top of page

Ezért legyél Global Franchise partner

A Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert egy videóban foglalta össze Neked, hogy miért érdemes Franchise partner megállapodást kötnöd.


Először a szolgáltatásokról és a szakmai felkészülésről:


A pénzügyi közvetítő szektorban különleges, a megszokottól merőben más, a lehető legtöbb részterületet lefedő szolgáltatás biztosításával emelkedünk ki a piactársak közül. Igyekszünk minden pénzügyi területen segíteni a partnereket, aminek természetesen feltételei is vannak.


A bekerüléshez nélkülözhetetlen a Global Akadémia elvégzése, amin a szakmában már jártas, felkészült kollégák képzése mellett akár a nulláról is felépítjük azt a tudást, ami a munkavégzéshez szükséges.

Várunk a Global Cégcsoport csapatába, legyél a Franchise partnerünk!
Várunk a Global Cégcsoport csapatába, legyél a Franchise partnerünk!

A Global Cégcsoport felépítése:

 • banki többes ügynök cég

 • biztosítási alkusz cég

 • digitalizált, modern ingatlanközvetítői rendszer

 • napelem értékesítési rendszer

 • oktatási és képzési rendszer

Ezek támogatásával ajánlunk Neked Franchise szerződést. A tevékenységed eredményét a profit share megoldással, a nyereség megosztásával osztjuk el egymás között.

A piacon általános megoldás helyett mi az összeg jelentős részét a partnereknek adjuk, ez elérheti akár a 70 százalékot is! Az ok, hogy mi a hosszú távú kapcsolatot és közös fejlődést szeretjük, és ezt csak elégedett, anyagilag a leginkább motivált partnerekkel lehet.

A cégcsoportunk és a munkánk alapja a profi ügyféltanácsadás, ennek egyik fontos jövőbeli fejlesztése lesz a szolgáltatás fizetőssé tétele. A munkánk komoly értéket ad: a szolgáltatási és a jutalékbevételeken kívül egyéb, munkadíjas pénzügyi szolgáltatásokkal akár vállalati, akár lakossági területre is örömmel és eredményesen segítünk.


Az egyik legfontosabb célunk az ügyfelek költségeinek csökkentése, aminek lényeges eleme a tanácsadók és az ügyfelek részére biztosított telefonflotta, extra kedvezményes percdíjakkal.


Fontos, hogy a saját fejlesztésű digitális CRM rendszerünk használatával a Global Akadémián keresztül minden, velünk kapcsolatba kerülő ügyfél adatait regisztráljuk. Így évtizedeken át tudjuk támogatni a partnereket, mert az életpálya követés nálunk alapvető. Ez teszi lehetővé a későbbi újratervezést az aktuális piaci és személyes helyzetnek megfelelően.

A Franchise hálózatba egy-egy szegmenssel is lehet csatlakozni, az ingatlan, a biztosítás, a hitelközvetítő, vagy akár a napelemes szektorban is.

Azoknak viszont, akik a legtovább akarnak jutni, mert a legnagyobb nyereséget szeretnék magukénak, az All in franchise csomagot javasoljuk, ami egyedülálló módon az összes Global szolgáltatást kínálja. Mindezt egységes arculattal, a Global nyelvet beszélve tudod tovább vinni bárhol Magyarországon.


Részünkről a hatékony, stabil háttér nyújtása, a szakmai támogatás és tanácsadás biztosított. Minden partnerünket arra biztatjuk, hogy kérdezzen, ötleteljen, gondolkodjon, legyen kreatív és innovatív, mert mi is ilyenek vagyunk! A célunk, hogy velünk együtt építhess te is élményszerűen, ügyfélközpontú gondolkodással sikeres üzletet.

Építs velünk Franchise partnerként vállalkozást: ingatlan, hitel, biztosítás, napelemrendszer területeken segítünk az embereknek
Építs velünk Franchise partnerként vállalkozást: ingatlan, hitel, biztosítás, napelemrendszer területeken segítünk az embereknek

Pontokba szedve soroljuk fel az egyes szakterületeket:


A Hitelközvetítés, ami a Globhouse Kft. részéről biztosított támogatás:

 • összehasonlító kalkulátor

 • kiemelt partneri státusz bankoknál

 • sok esetben egyedi kamatkedvezmény

 • szakmai támogatás

 • forgalomarányos jutalék - volumen teljesítés függvényében

 • elérhető akár a jelzáloghitel jutalék 100 százaléka is

 • teljesítményarányos karrier szintek

Az egyedülálló képzési rendszerünket elvégezve a keresztértékesítési pontok megtalálása neked sem fog gondot okozni, ráadásul komoly ösztönzőkkel igyekszünk elérni azt, hogy a pénzügyek minél több területén tudj és akarj segíteni a partnereknek! Ez a hosszú távú siker alapja.


Itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj velünk. Kattints és egyeztessünk időpontot!


Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi közvetítői csatornád nem teljes körű, vagy nem vagy elégedett a céged hátterével, a jövőjével és a lehetőségeivel, keress minket, biztosan megtaláljuk neked a legjobb megoldást!


A biztosítás területen a Global Biztosítási Alkusz Kft. márkafüggetlen cégünk számára elérhető a piac összes terméke.


A rendelkezésre álló több szakterület, termékcsoport és az ezek közötti logikai összefüggések felismerése alapján támogathatod az ügyfeleket és szerezhetsz magadnak remek bevételi forrásokat.


Ezekkel támogatunk:

 • egyedi portfólió

 • stratégiai termékek

 • online digitalizált alkusz képzés

 • biztosítási alkuszi pozíció a költségek töredékért

 • kiemelt partnerkapcsolat - helyi termékoktatást bármely biztosítón keresztül meg tudunk szervezni

 • szerződési és fenntartási jutalék

Amennyiben befektetőként, vállalkozóként gondolkodsz, a vagyonbiztosítás, mint passzív jövedelem is egy kiemelten fontos lehetőség. A jövőd építése azzal lehet teljes, ha arra törekszel, hogy ne csak új ügyfelek keresése legyen a feladatod, hanem a már meglévők minőségi kiszolgálása, akik hittek és bíztak benned, ezért veled dolgoznak.


Az All-in Franchise csomag ezt is lehetővé teszi számodra! Kérj időpontot, gyere hozzánk, mindent részletet megosztunk veled!

Oktatás, képzés és fejlődés: sok energiát, időt és pénzt fordítunk ezekre
Oktatás, képzés és fejlődés: sok energiát, időt és pénzt fordítunk ezekre

Az ingatlanközvetítés, amit a GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szervez és valósít meg:


Mivel ez egy komplett érdeklődőt biztosító üzletág, minőségi kiszolgálással és a pénzügyi közvetítőrendszer ismeretével igényre szabott ingatlant is tudsz ajánlani, ami nagyon komoly IT-rendszer támogatással tesz nyerővé téged. Egy tableten keresztül kezelheted az összes ügyfélértékesítésedet, ráadásul a keresztértékesítési adatbázist a partnerirodák is megkapják, ami nagy előny.


Fontos, hogy mivel beruházóként is jelen vagyunk az ingatlanpiacon, a saját építésű ingatlanjainkat is eladásra kínálhatod. Ehhez könnyen kontrollálható folyamatokat, és teljes körű háttértámogatást kapsz tőlünk. A digitális platformon helyben elkészíthető piaci összehasonlítást tudsz végezni, amivel a legjobb ár-érték arányban tudod az ingatlant az ügyféllel együttműködve a kínálatba helyezni. Így neki bevétele, neked jutalékod lesz.

Ha tetszik, amit olvasol, és úgy érzed, itt a helyed a Global Cégcsoportnál, arra kérlek, most egyszer még válts céget, hogy többet az életben ne kelljen!

Velünk akár az eddigi költségeid töredékéért 6-8 üzletágban szolgálhatod ki remek minőségben az ügyfeleidet, akár papírmentes, digitális aláírással is.


Képzés, oktatás és fejlődés a GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szervezésében


A Global Akadémia az egyik legfontosabb támogató programunk, a képzőszervünk. A GLOBAL-OKTATÁS ÉS INGATLAN Kft. szakértőivel az egyenkénti tanácsadókat és a Franchise partnereket is tudjuk támogatni. A jelölteknek, a tanácsadóknak, az átképzőknek és a teljesen újaknak is minőségi képzést adunk, amivel jelentős sikereket tudnak elérni a pénzügyi piacon.


A képzésen való részvétel azért fontos, hogy elkerüljük azokat az anomáliákat, amik miatt előbb kell dolgozni és pénzt keresni, és aztán menet közben a szakmát megtanulni. Ez nem jó megoldás, ezért nálunk csak szakmailag képzett és az akadémián végzett partnerek dolgozhatnak. Így tarjuk magasan a Global Cégcsoport szolgáltatásainak minőségét.

Ehhez nagyon fontos a te szemléletváltásod is. Ugyanis 6 tanfolyam után büszkén és bátran mondjuk, hogy az oktatási rendszer jól működik, komplex és átfogó rendszert kínálunk és tanítunk.

A 4 hetes rövidebb tanfolyamtól kezdve a 16 hetes átfogó pénzügyi képzésig kínálunk fejlődési és tanulási lehetőséget a partnereinknek.


A hitvallásunk az, hogy először meg kell tanulni a szakmát, az ügyféladatok kezelését, fel kell ismerni a gondolkodásmódot és át kell látni az egyes termékcsoportok közötti logikai összefüggéseket. Ezt csak tanulással lehet!

Fazekas Norbi, a Global Cégcsoport alapítója
Fazekas Norbi, a Global Cégcsoport alapítója

A Global Akadémia neked, mint beruházónak azért fontos, mert ezzel egy lépéssel előrébb jutsz a versenytársakhoz képest a pénzügyi piacon. Neked elég a jelölted adnod, mi kiképezzük helyetted a tanácsadódat, ráadásul úgy, hogy a végén mind ugyanazt a pénzügyi nyelvet fogjuk beszélni. Ugyanis az oktatás, a képzés tematikája minden szegmensben ugyanaz, ezzel egy extra hatékony, egységesen és jól kommunikáló cégcsoportot működtetünk.


Fontos, hogy a jelöltek képzését nem vállaljuk ingyen. A díjak 50 és 300 ezer forint között mozognak. Meg vagyunk róla győződve, hogy egy szakma profi elsajátításáért bőven megéri ez az összeg. A Global Akadémián tanultak ugyanis komoly és rövid távú megtérülést biztosítanak a pályakezdőknek és a szakmabelieknek egyaránt.


Ezeket adjuk a szuper Global-közösség oktatási rendszerében:

 • szakmai napok

 • motivációs előadások

 • személyiségfejlesztő előadások

 • folyamatos innováció

 • csapatszellem erősítése

 • felnőttképzés

 • pénzügyi képzés