top of page

Tata városában is jelen a Global Cégcsoport

Új pénzügyi tanácsadó és ingatlanirodánk nyílt Komárom-Esztergom megyében. A Global Cégcsoport franchise partnerét Tata központjában találhatjátok meg: a Fő útról, illetve a Tatai öreg-tó partja felől is elérhető az Eszterházy udvarban, az Ady Endre utca 17. szám alatt.


Elérhetőségek:


Telefonszám: 06-20-553-84-42

Térkép az odajutáshoz: ide kattintva


Nyitva tartás:


hétfő, szerda 12-16

kedd, csütörtök 9-13

péntek 10-14 óráig.

A Global Cégcsoport Tata városában is jelen van, az Ady Endre utca 17. szám alatt
A Global Cégcsoport Tata városában is jelen van, az Ady Endre utca 17. szám alatt

Ezeket a szolgáltatásokat vehetitek igénybe:


állami támogatások, hitelek, hitelkiváltás, biztosítás, későbbiekben napelem ügyintézése.


Az irodát vezető Tócsán Krisztina szakmai múltja és háttere:


Krisztina közgazdászként végzett 2004-ben, 17 évig dolgozott egy pénzintézetben, ahol többek között aktív üzletági főelőadóként lakossági hitelezéssel is foglalkozott (személyi hitel, lakáscélú hitelek, szabad felhasználású jelzáloghitel, állami támogatások), illetve kirendeltségvezetőként lakossági és vállalkozói bankszámla vezetés, és betét elhelyezés is a feladata volt. Direkt értékesítéssel 2019. június óta foglalkozik. 8 hónapot töltött el Fundamenta-partnerként, az Uniqa-nál is dolgozott 14 hónapot. A Global Akadémia tanfolyamát 2020. októberében kezdte el és január 11-én tett sikeres vizsgát a tanultakból.

Tócsán Krisztina Tatán várja a Global Cégcsoport partnereit ingatlan, hitel, biztosítás és napelem témakörben nyújtott szakmai tanácsaival
Tócsán Krisztina Tatán várja a Global Cégcsoport partnereit ingatlan, hitel, biztosítás és napelem témakörben nyújtott szakmai tanácsaival

A tatai tapasztalatok, trendek, lakáshelyzet és várható jövő Krisztina szerint:


Tatának szinten nincs olyan része, ahol ne vennének szívesen lakást vagy házat az emberek. Ennek függvényében például Tatabányához viszonyítva kicsit magasabbak az ingatlan árak. Egy minimum két szobás tömblakás, még ha panel is 20 millió forintos ár alatt nem kapható. Például egy 53 m2-es 21,5 millióba kerül, de van 49 m2-es 25, 67m2-es pedig 30 millió forintért. A tatai házak 30 milliónál kezdődnek és a felső határ a csillagos ég. Új építésű lakóparkokban 50-60 millió, de a most épült Harmónia lakóparkban épült 56-64 m2-es lakások ára 39-42 millió forint. A település ingatlanhálózata folyamatosan bővül és épülnek a lakóparkok, az új építésű házak. Ez nem csak Tatán jellemző, hanem az olyan, a városhoz közeli falvakban is, mint Kocs és Szomód.


Ez vezetett a tatai Global iroda nyitásához:


Tata egy közkedvelt város a fekvése a történelmi múltja és az itt található tavak miatt is. A fiatalok szívesen alapítanak itt családot. Az egyik legnagyobb előnyünk, hogy a Global Cégcsoport értékesítési stratégiája egy valódi pénzügyi tanácsadáson alapszik. Teljesen más a gondolkodásmód, mint egy átlagos tanácsadói iroda esetén; az igazi cél a partnerek életének megkönnyítése és jobbá tétele. Emiatt én azt szeretném, hogy ez a fajta tanácsadási morál ne csak Győr-Moson-Sopron megyében legyen elérhető, hanem Komárom-Esztergom megyében is - mondta Tócsán Krisztina.


Keressétek őt bátran, ha ingatlan, hitel vagy biztosítás témában van kérdésetek Tatán és környékén!2021.05.24.

Global Cégcsoport


댓글


bottom of page