top of page

Ez volt a 2020. nyári Global szakmai nap

Mintegy 40 fő részvételével rendeztük meg a Global szakmai napot Mosonmagyaróváron, a Báger tó partján lévő egykori lengyár egyik felújított épületében.


A reggel Plangenauer László és Paszterkó József értékesítési vezetők élő online bejelentkezésével kezdődött, akik friss Global-os infókkal, az elmúlt időszak teljesítményével, az online elemzés fontosságával és az arról szerzett tapasztalatokkal indították be a rendezvényt és a jelenlévőket.

Ezután az OTP bank részéről Mese Gergely ismertette a partnerprogram és a Simplex rendszer előnyeit, amivel ösztönözte a Global-os csapatot a további színvonalas, szervezett és eredményes munkára.

Elhangzott, hogy márciustól mindent online szükséges rögzíteni, ami vezetői és pénzügyi tanácsadói szempontból is a lehető legjobb döntésnek bizonyult. Ezzel kapcsolatos fontos információ, hogy a csapat az idén áprilistól júliusig tartó időszakban közel 200 kitöltött elemzést ért el, aminek a többszörösére is képes.


4 hónap alatt akár 1200 online elemzés elkészítése is megvalósítható eredmény!


Ezután Varga István László jövőkutató és marketingszakember intenzív és interaktív előadása következett, ahol a partnerekkel való modern kommunikációs technikák gyakorlatát mutatta be a személyiségtípusokon keresztül.

Az ebédszünetet követően a Global Cégcsoport tulajdonosa, Fazekas Norbert beszélt a következő hetek és hónapok terveiről: Hogy lettél tanácsadó? című előadásában.


Mivel a tanulással felépített tanácsadói karrier szakmai háttere egyelőre hiányzik az elérhető képzésekből, Norbi arra jutott, hogy a céggel, a társakkal, a partnerekkel és a kollégákkal megvalósítja ezt:


  • egy, a célpiacon dolgozó,

  • brand-et építő,

  • szolgáltatást nyújtó,

  • tudatos munkamódszerrel, ajánlással partneri kört bővítő


pénzügyi tanácsadói szint elérését lehetővé tévő rendszer épül majd meg.


Ez a digitalizált folyamatokra, adatbázis építésre, logikus gondolkodásra alapozott program a pénzpiaci ismeretek elsajátítását követően megfelelő végzettséget is ad a leendő Global-os pénzügyi tanácsadóknak.

A cél, hogy legyen egy ilyen szakma, méghozzá átfogó stratégia mentén. - Fazekas Norbert

"A személyiség folyamatos fejlesztésével a megfelelő belső motivációval, felelősségtudattal, tisztelettel és alázattal rendelkező emberekből így nullából 6 hónap alatt valódi tanácsadókat tudunk majd képezni."


Ezután az elismerések átadása következett: az egyes területeken legjobban teljesítő Global-os partnereink kaptak oklevelet az elmúlt időszakban elért eredményeikért.


Norbi előadását követően csapat- és toronyépítő workshop kezdődött, ahol Varga István László, és a Manta Marketing csapata segítségével csiszolódtak össze a 4 csoportra osztott résztvevők. Ebben egy zacskó mályvacukor, fapálcikák és ragasztószalag segítségével kellett minél magasabb tornyot építeni, mindezt időre.

A játékos feladat szépen kirajzolta az emberek személyiségét, vezetői, kommunikációs és problémamegoldó képességeit. Az ezt követő záráson pedig mindenki egyesével elmondhatta, hogy milyen élményben volt része, mit és hogyan tapasztalt, ami nagyon fontos része volt a feladatnak.

A 2020. nyári Global szakmai nap összességében egy kiváló hangulatú, jól sikerült rendezvény volt, amiről minden résztvevő magával vihette a következőket:

  • pozitív energiát

  • lendületet

  • szakmai tippeket

  • részletes OTP Simplex szakmai ismereteket

  • gyakorlati példákat a valódi pénzügyi tanácsadó útjából

  • egy új kommunikációs technikát

  • némi önismeretet

  • egy olyan élményt, amit remélünk, jó ideig nem felejt el.


Mindenkinek köszönjük, aki megtisztelt minket a jelenlétével, mi nagyon jól éreztük magunkat. Hamarosan találkozunk, addig is: fejlődjetek, tanuljatok és használjátok a kapott tudást, valamint a támogatást!


Aki pedig a beszámolót olvasva kedvet kapott ahhoz, hogy egy jó csapatban, szakmai, emberi és technikai támogatással dolgozva legyen valódi pénzügyi tanácsadó, azt javasoljuk, hogy kattintson az alábbi hivatkozásra:



2020.07.30.

Global Cégcsoport


165 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page