top of page

Változás a vezetésben: Jozsó az értékesítési igazgató

Nagyobb szerepkört, több feladatot és irányítási jogkört kapott Paszterkó József barátunk és cégtársunk: 2022. január 1-től Jozsó a Global Cégcsoport értékesítési igazgatója.


Az ünnepélyes kinevezésről cégcsoportunk alapítója, Fazekas Norbert a következőket mondta:


A Global Cégcsoporton belül mindig is fontos volt az számunkra, hogy olyan értékteremtő képességgel rendelkezzünk, amivel a partnereinknek valós megtakarítást, többlet eredményt tudunk elérni. Ezért alapító tagként az egyik legfontosabb volt számomra az, hogy olyan emberre bízzam a cég jövőjét, aki ezt ugyanolyan hittel és alázattal tudja csinálni, mint ahogy azt tettük az elmúlt 15 évben. Lényeges volt az a szempont is, hogy olyan ember vezesse a cég értékesítési üzletágát, aki már bizonyította a tehetségét és a rátermettségét.

Paszterkó József, Jozsó lesz 2022-től a Global Cégcsoport értékesítési igazgatója, mellette Fazekas Norbert, a cégcsoport alapítója
Paszterkó József, Jozsó lesz 2022-től a Global Cégcsoport értékesítési igazgatója, mellette Fazekas Norbert, a cégcsoport alapítója

Paszterkó József értékesítési igazgatói kinevezése azért valósulhatott meg, mert az elmúlt 5 évben nyújtott teljesítménye alapján mind ügyfélkezelésben, mind ügyletek végrehajtásában fantasztikus teljesítményt nyújtott. Ráadásul mindezt a cégcsoport alapértékeinek tökéletesen megfelelve tette. Mi az embereket állítjuk az üzletmenet központjába, mert számunkra az a legfontosabb, hogy azt, aki bejön hozzánk, megtiszteljük azzal, hogy teljeskörűen felmérjük a helyzetét. Minden egyes olyan pontot megvizsgálunk, ahol akár ezer forint felesleges költségtől meg tudjuk óvni őt, vagy többletként a zsebébe tudunk tenni akár milliós tételek formájában – fogalmazott cégcsoportunk alapítója, Fazekas Norbert.

Még magasabb szintre fejlődött szakmai kapcsolat: Jozsó hite, elhivatottsága és tudása garancia a Global Cégcsoport értékesítői rendszerének fejlődésére
Még magasabb szintre fejlődött szakmai kapcsolat: Jozsó hite, elhivatottsága és tudása garancia a Global Cégcsoport értékesítői rendszerének fejlődésére

Jozsó az elmúlt 5 évben értékesítőként is bizonyított, végigcsinálta az összes létező folyamat feladatait, ami azért nagyon fontos, mert

csak egy olyan ember tudja hitelesen képviselni az értékesítés támogatását, aki maga is szívvel-lélekkel és példamutatóan alkalmazta a pénzügyi megoldásokat.

Kiemelt szempont volt még az, hogy Jozsó hozzáállását ismerve egészen biztos vagyok abban, hogy a partnerek támogatását teljes odaadással és hittel tudja megvalósítani. A vele közös célunk egyértelműen az, hogy minél több olyan partnerünk legyen, aki a hitvallásunkat és elveinket osztva takarít meg költségeket, illetve tesz többletjövedelmet az ügyfeleink zsebébe. Így a munkáján keresztül egy kiszámítható gazdasági helyzetbe juttatva, sokkal nagyobb biztonságban tudja a saját családját is.

Hiszem, hogy Jozsó hozzáállása, tiszta szívű gondolkodása és emberközpontú magatartása az előreviszi a Global Cégcsoportot, és büszke vagyok rá, hogy ilyen embert nevezhetek ki a cég vezetésére – mondta Norbi.

Megtiszteltetés, hit, alázat és profizmus


Paszterkó József, Jozsó az alábbi gondolatokat osztotta meg a kinevezésekor:


Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Norbi engem kért fel a pozíció a betöltésére. Az elmúlt 5 évben több ezer olyan megbeszélésen, tárgyaláson és egyeztetésen vettem részt, amivel rendkívül értékes tapasztalatot sikerült szerezni, és közben azonosulni tudtam azzal a filozófiával és szemlélettel, amit Norbi évekkel ezelőtt megálmodott. Ahogy ő is említette: teljes odaadással, szívvel-lélekkel és hittel tudom képviselni a Global Cégcsoport elveit, mert minden tekintetben egyetértek azokkal. Feltett szándékom, hogy ezzel a pozícióval idő és tér keletkezik arra, hogy azoknak a partnereket, akik már bizalmat szavaztak nekünk, meg tudjuk adni a támogató eszközöket és módszereket, amelyekkel itt, a mosonmagyaróvári központban már egy mintaegységként működünk.

Jozsó jó szándékára és szakmai tudására ezután is mindig számíthattok
Jozsó jó szándékára és szakmai tudására ezután is mindig számíthattok

A személyes célom a 2022-es évre, hogy

az értékesítő kollégákat és cégeket komplexitásban és hozzáadott értékben is a lehető legmagasabb szakmai- és teljesítményszintre tudjuk juttatni a már meglévő ismereteink és rendszerünk segítségével.

Továbbá mindenféleképpen szeretnénk növekedni, mert az elmúlt időszak visszajelzései alapján egészen biztosak vagyunk abban, hogy egyre többen fognak bizalmat szavazni a Global Cégcsoportnak, ezáltal pedig egyre több ügyfélhez tudjuk eljuttatni ezt a know-how-t, a hozzáállást, és a gazdasági szakértői szemléletet.


Amennyiben ingatlan, hitel, biztosítás, napelem és generálkivitelezés témában kerestek profi megoldásokat, továbbra is szeretettel és szakértelemmel várunk benneteket! Hajrá, Global Cégcsoport!2021.12.16.

Global Cégcsoport


コメント


bottom of page