top of page

Újabb alacsony költségű napelemrendszert adtunk át

Mosonmagyaróváron, a Duna lakóparkban telepítettünk pénztárcakímélő, környezettudatos napelemrendszert egy 120 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetére.


A rendszer teljesítménye 1,24 KWp, az egyenáramot egy Solar Edge 1500M inverter alakítja át váltóárammá, amely egy darab központi optimalizálóval monitorozza és kezeli a napelemeket. A telepítés részleteiről Gyárfás András, a GGE Solar Kft. ügyvezető tulajdonosa azt is elmondta, hogy a beruházás költsége bruttó 1 millió forint volt.Ez a legkisebb rendszer, amit csinálunk, viszont a ház energetikai tanúsításához elég volt - folytatta András. A telepítés egy délelőttöt vett igénybe, majd az áramszolgáltatónál a készre jelentést követően 2 hét múlva be is üzemeltük a rendszert az óracsere után.

Mivel a lakóingatlanon nem volt még használatba vételi engedély, a projekt nem pályázat keretén belül valósult meg. Így a partnerünk az MFB 0 százalékos hitelét nem tudta igénybe venni. Viszont másoknak szívből ajánlom, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket, mert a támogatás bővítésre nem vonatkozik!
A napelemes rendszer a családi ház „Nem Megfelelő besorolású” energetikai tanúsítványát javította fel és a rendszer telepítése után az ingatlan „Megfelelő besorolású” kategóriába került. Ezzel pedig a családi ház megkapta a hatósági bizonyítványt.


Ezért válassz minket:

  • Személyre szabott és jól megtervezett napelem rendszereket telepítünk a GGE Solar tapasztalatával, szakértelmével és minőségi német technológiával.

  • Elvégezzük a napelemes rendszer karbantartását és tisztítását.

  • Már 100 felett járunk az értékesített napelem rendszerek számában.

  • A teljes engedélyeztetési folyamatban segítünk.

  • A beüzemelést követően kedvező ingatlanbiztosítást kínálunk.

Ahogy a cégcsoportunk, úgy te is független lehetsz - a napelemek telepítése után nem érint majd az áram árának ingadozása! A további részletekért kattints ide:


Global Cégcsoport

2020.09.03.


85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page