top of page

Új irodát nyitottunk Téten

Örömmel adunk hírt arról, hogy megnyitottuk a legújabb Global Cégcsoport irodát, melynek helyszíne a Győr-Moson-Sopron megyei Tét városa. Szeretettel várjuk a meglévő és leendő partnereinket!


A téti iroda elérhetőségei:


Telefon: +36-70-605-9691

Cím: 9100 Tét. Győri út 33.

Így néz ki a téti Global Cégcsoport iroda homlokzata
Így néz ki a téti Global Cégcsoport iroda homlokzata

Tét (németül: Tietzing) a Győr-Moson-Sopron megyei Téti járásban található város. A sokoróaljai térségben központi funkciót lát el. Magyarország északnyugati, a Kisalföld délkeleti részén, a 83-as főút mellett helyezkedik el, Győr és Pápa között nagyjából félúton. A település a megye déli határán a Sokorói-dombság lankáinak és a Marcal-medence síkságának találkozásánál fekszik. Valamikor idáig húzódott a Bakony erdőségeinek határa - írja a Wikipedia.

A téti iroda belső falán már ott van a Global Cégcsoport logója
A téti iroda belső falán már ott van a Global Cégcsoport logója

Az egykori mezőváros és járási székhely 2001. július 1-től vált ismét várossá. A megye déli része egészen az ezredfordulóig szűkölködött a városokban, ugyanúgy, mint Veszprém megye északi része, amellyel ez a vidék határos. Tét így a térségben már a várossá válása előtt is központi szerepet töltött be, azóta pedig a térségszervező ereje és gazdasági funkciói erősödésével egyre jelentősebb lesz. Vonzáskörzete mára kiszélesedett, ingázási központtá vált.


2020.11.30.

Global Cégcsoport


426 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page