top of page

Teljes körű gépjármű átírás: levesszük a vállaidról az összes teendőt!

Komplex szolgáltatást nyújtunk neked a biztosítás kötéssel kapcsolatban. Ha autóvásárlást, vagy üzembentartó váltást tervezel keress minket! Független alkusz cégként megteremtettük az irodai hátteret, ami segít a komplex és zavartalan kiszolgálásban.


A jelenlegi járványhelyzetben megkímélünk téged a hivatalban történő sorban állástól is. Az átírás ügyintézésén kívül a legkedvezőbb biztosítást kínáljuk: igény szerint a lehető legolcsóbb ajánlatot keressük meg neked, így csökkentjük a költségeidet. Nálunk nincs meg az a kockázat, hogy nem a legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot kapod. Megtaláljuk azt, amit szeretnél!


Hol szoktak hibázni a partnerek?


Előfordul, hogy valaki nem megfelelő dokumentumok birtokában intézi az átíratást, ami időpocsékolással és felesleges idegeskedéssel járhat.


Így zajlik a folyamat


Abban az esetben, ha az ügyfél nem hozzánk tér be az autó vásárlása után az adásvételi szerződéssel, ott kötnek neki egy GFB szerződést. Amikor ezt megkötik neki, át kell mennie az okmányirodába elvégezni az átírást. Ebben a verzióban két hátrány is van: a biztosító, ahova hősünk bement, csak a saját ajánlatát kínálta az ügyfélnek, ami messze nem biztos, hogy a legjobb, másrészt ügyfél ügyintézhet az okmányirodában a drága idejében.
Amikor a partner az adásvételt követően hozzánk jön be az átírást elintézni, független cégként 13 biztosító ajánlatát tudjuk megvizsgálni és azok közül a legjobbat kiválasztani. Ezt követően nincs más dolga, mint aláírni egy meghatalmazást és mi a teljes okmányirodai ügyintézést megoldjuk helyette.

Mi szükséges hozzá?


adásvételi szerződés, személyes okmányok


Tájékoztatást munkaidőben 8 és 16 óra között tudunk adni telefonon, e-mailben vagy személyesen a Kossuth Lajos úti irodánkban.


info@legjobbalkusz.hu +36 30 823 3780


Hogyan ne csináld?


A nem megfelelő sorrend felállítása ügyintézés szempontjából rengeteg felesleges időt és energiát emészt fel. Ezért mindenképpen fordulj gondos szakemberekhez, vagyis hozzánk! :)


2020.11.16.

Global Cégcsoport


124 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page