top of page

Személyessé tesszük a személyi hitel felvételét: egyedi ajánlatok, független tanácsadás

Több olyan helyzet is adódik az ember életében, amikor jól jöhet egy kis plusz pénz. Fontos, hogy a személyi hitellel a korábban rosszabb kondíciókkal felvett személyi kölcsönök kiváltása is lehetséges. A Global Cégcsoport segít neked megtalálni a legkedvezőbb kondíciókkal rendelkező személyi hitel ajánlatot.


Ezért válaszd a Global ajánlatát:


  • Minden, a hitelfelvételhez szükséges teendőt elintézünk neked.

  • Nincs sorban állás.

  • Független pénzügyi tanácsadó cégként több bank ajánlatát is meg tudunk vizsgálni, így a számodra legjobbat kínáljuk.

  • Több személyi hitel konstrukció közül választhatsz az igényeid szerint.

  • Mivel több pénzintézettel állunk egyedi partneri kapcsolatban, ezért a rendelkezésre álló kedvezmények is egyediek.

  • Komplex gondolkodásmódunknak köszönhetően az ügyfél teljes pénzügyi portfólióját meg tudjuk vizsgálni és igény esetén át tudjuk rendezni azt.




Tapasztalat, költségcsökkentés és egyedi ajánlatok


Több évtizedes pénzügyi piaci tapasztalatunk hozzásegít minket ahhoz, hogy költségcsökkentést érjünk el a hitelt nyújtó partnereinknél. Megtaláljuk a legjobb kondíciókkal rendelkező hitelt, és ajánlatunkban a hitelkiváltás és az adósságrendezés lehetősége is szerepel.


Hol szoktak hibázni a partnerek személyi hitel felvétele során?


Szakértőnk, Nagy-Németh Erzsébet, Böbe válaszolt:


Előfordul, hogy nem kellő alapossággal vetik össze a kondíciókat, hiszen általában laikusként állnak a hitelfelvételhez. Ezért aztán egyáltalán nem biztos, hogy az a legmegfelelőbb döntés, amit ők annak gondolnak. Arra is sok példát láttunk, hogy a partnerek bennragadnak egy korábban rossz kondíciókkal felvett hitel kényszerében az információhiány miatt. Mi segítünk megoldani ezeket a helyzeteket.


Fontos, hogy nem szabad bedőlni minden, hitelt kínáló reklámnak. Az első választásnak ezért nem a számlavezető bankot javasoljuk, hanem független pénzügyi partnerként a Global Cégcsoport felkeresését.


Megmutatjuk az összes hitelpiaci szereplő ajánlatát, és kiválasztjuk közülük a helyzetednek és az igényednek legmegfelelőbbet!

Márkafüggetlen cégként személyre szabott ajánlatokkal, teljes körű adminisztrációs ügyintézéssel, díjmentes és rugalmas szolgáltatással, egyedi kedvezményekkel várunk, hogy a személyi hitel feltételei a lehető legkedvezőbbek legyenek számodra!


Így történik nálunk a személyi hitel felvétele:


Az ügyfél, a leendő partnerünk bejön hozzánk, elmondja az igényeit és közösen felmérjük az anyagi helyzetét. Ezek alapján felvázoljuk neki a lehetőségeit, felvesszük a szükséges adatokat, megmondjuk, melyik dokumentumok szükségesek a folyamathoz. (például a munkáltatói igazolás és a bankszámla kivonat). Ezután indítjuk el az ajánlatkéréseket. Amint ezek megvannak, és az ügyfél elfogadja valamelyiket ezek közül, következhet az aláírás, a szerződéskötés és a pénz kiutalása.


Mi szükséges a hitelfelvételhez?


  • személyes okmányok,

  • munkáltatói igazolás,

  • bankszámla kivonat

A lehetőségekről szívesen adunk előzetes tájékoztatást telefonon, a részletes információkért keress minket, hogy segíthessünk megoldani a személyes hitel igényedet!


Pénzhez szeretnél jutni? Keresd Böbét!


Nagy-Németh Erzsébet

Szakterületek: gépjármű felelősségbiztosítás, CASCO, lakásbiztosítás, vállalati biztosítások, vállalati költséghatékonyság, személyi hitel


Telefonszám: +36 30 823 3780


A gépjárműbiztosításokról szóló cikkünket ide kattintva tudod elolvasni.


2020.12.10. Global Cégcsoport


52 views0 comments
bottom of page