top of page

Sorozatban harmadszor lett az OTP Ezüst Partnere Plangi

Ezüst Partner elismerést kapott Plangenauer László kollégánk 2020.05.21-én, csütörtökön az OTP Bank Nyrt. online díjátadóján. Ezzel Paszterkó József mellett újabb értékesítési vezetőnk került be az ország TOP 150 üzletkötője közé a pénzintézet által meghatározott feltételek alapján.


A díj egyben azt is jelenti, hogy Plangi az Észak-Nyugat Dunántúl legjobb 33 üzletkötőjének egyike, ráadásul sorozatban harmadszor teljesítette ezt a szintet. Munkatársunk elmondta:


“Az arany idén nem volt lőtávolban, de az, hogy a Global Cégcsoportból Paszterkó József kollégám és barátom elérte az Arany Partner szintet, mindannyiunknak sokat jelent.”


A díj nagy elismerés és presztízs a pénzügyi szakmában, hiszen ez a partneri hálózatok elitje. Megtiszteltetés az 5 ezer partnerből a legjobbak közé tartozni - folytatta Plangi. Ez a szint több előnnyel is jár, mert több kamatkedvezmény, egyedi ajánlatok, az ügyintézésnél pedig gyorsítósáv igénybevételét teszi lehetővé. A megkülönböztetett státusz jelképe egy kitűző. Amikor ezt viseljük, és bemegyünk az OTP-hez, az ott dolgozó munkatársak ezt látva tudják, hogy kiemelt partner érkezett hozzájuk. Emellé egy tagsági kártyát is kaptunk, amit az arra alkalmas hívóba bedugva a rendszer érzékeli és jelzi nekik azt, így gyorsabb ügyintézésben részesülünk.


Az elismerést, csok, babaváró, támogatott piaci és személyi hitelek megkötésével lehet megszerezni, de a tapasztalatom szerint csak annak sikerülhet, aki nem egy termékre fókuszálva köt üzleteket: a legjobbak közé már csak olyan, komplex gondolkodással dolgozó tanácsadó kerülhet be, aki úgy rakja össze az ügyfél portfólióját, hogy akár több szálon is kötődjön a pénzintézethez - mesélt Plangi a díj hátteréről.



Így néz ki, amikor munkatársunk a győzelem jelét mutatja, és cégünk három szakterületére gondol.
Ilyen, amikor munkatársunk cégünk három szakterületére gondol. Egyszerre.

A rendhagyó online díjátadót a Global Cégcsoport irodájából nézte, de izgulnia nem kellett, mivel a tavalyi és a tavalyelőtti teljesítményét ezúttal is hozta, így számíthatott rá, hogy idén is Ezüst Partner lesz. A díjátadó után az első dolga volt, hogy gratulált Jozsónak az eredményéért, majd egy ügyfél érkezett hozzá a Kossuth utcai irodába.


Plangi hete egyébként tele volt programokkal: csapatmegbeszélést tartott, ingatlanfelmérésen vett rész. 3 személyes találkozója és 2 telefonos ügyfélbeszélgetése volt, valamint 4 olyan ügyleten dolgozott, amiket a bankok között versenyeztet, hogy a partnerei a lehető legkedvezőbb megoldást kaphassák meg. Csütörtökön, a virtuális díjátadó előtt a Manta Marketing személyi vezetői képzésén vett részt, délután 2 és 4 között pedig a monitoron követte az OTP szakmai konferenciáját, ahol bejelentették, hogy megkapta az Ezüst Partner elismerést. A hétbe még három csapatfoci és 4 bringázás is belefért, és természetesen a családi programokat sem hanyagolta el.


Munkatársunknak ezúton is szeretettel, szívből gratulálunk!

2020.05.28.

Global Cégcsoport




116 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page