top of page

Siker a partnertalálkozón: az OTP zafír elismerésével továbbra is prémium szolgáltatást nyújthatunk

Nagyjából 270 fő vett részt az OTP év végi partnertalálkozóján, amelyen zafír kitüntetést kapott a Globhouse Ingatlanforgalmazó és Beruházó Korlátolt Felelősségű Társaság. Ezzel eldőlt, hogy az éves OTP-szerződéskötési teljesítményünk elismeréseként a korábbi gyakorlathoz hasonlóan továbbra is több és jobb szolgáltatást nyújthatunk a partnereinknek az átlagnál.


Az online esemény házigazdája Danny Blue mentalista volt, aki egy kártyatrükkre vendégül látta a műsorban Plangenauer László értékesítési vezető kollégánkat és barátunkat. Plangi a mentalistával egy varázstrükkben, egy másik partnerrel pedig a tic-tac-toe, ismertebb nevén ix-ox kétszemélyes absztrakt stratégiai táblás játékban vett részt. A 3X3-as mezőkön a három egyforma szimbólum sorba rakásában ezúttal ugyan alulmaradt, de mindkét szereplése szokás szerint szórakoztató volt.

A Globhouse elismerését Dévényi Rózsa, az OTP Pénzügyi Pont Zrt. igazgatósági tagja, a partneri kapcsolatokért felelős igazgató jelentette be, így a tavalyi platina után a következő évben


a zafír kitüntetés teszi lehetővé a partnereink kimagasló minőségű kiszolgálását.

Az elismerés feltétele az volt, hogy az OTP szempontjai szerint figyelemre méltó teljesítményt nyújtsunk az elmúlt évben.


Mire jó neked ez a kitüntetés?


Mivel a zafír elismerés teljesítésével megőriztük a kiemelt státuszunkat, továbbra is olyan plusz szolgáltatásokat és kedvezményeket tudunk adni, amiket a partnerek saját maguknak nem tudnak elintézni, vagy megszerezni. Keress minket, segítünk megoldani az ingatlan eladással, vásárlással, fejlesztéssel és beruházással kapcsolatos feladatokat! Több évtizedes tapasztalatunkkal és szakmai tudásunkkal várunk az irodánkban, telefonon, és email-ben is!


Nagyszentjánosi eladó ingatlanjainkat ezen a hivatkozáson tudod megnézni, és ezt javasoljuk is, mert érdemes!

2020.12.11.

Global Cégcsoport

391 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page