top of page

Minőségi otthonok és nyugodt élet Levélen

Updated: Apr 7, 2021

Levél az osztrák határ és az autópálya közelsége miatt kedvelt, fejlett település, amely Mosonmagyaróvártól 5 perc autóútra található. Mi is nagyon kedveljük, ezért szívesen ajánljuk a főútvonal mentén épülő, 14 lakásból álló társasházi lakásokat.


A lakások 24-61 négyzetméteresek és akár önálló kertrésszel is leköthetők. A legkisebb lakás 11 millió 838 ezer forintba, egy penthouse típusú lakás pedig 21 millió 308 ezerbe kerül. 24 millió 171 ezerért már CSOK-nak megfelelő méretű lakás is vásárolható a gyermekes vagy gyermeket tervező családoknak is. A közel 2 ezer lakosú község kiváló választás azoknak a fiatal pároknak, akik épp a közös életüket tervezik, de olyanoknak is, akik a már meglévő, nagyobb ingatlanjukat adnák el azért, hogy kisebbe költözhessenek.


Az osztrák és a szlovák határ, Bécs és Pozsony közelsége miatt befektetési céllal is érdemes lakásaink közül választani. A környéken ugyanis nagyon sok az ingázó munkavállaló, akik nap, mint nap a település mellett haladnak el,

számukra kifejezetten jó megoldás az élet Levélen.

Az építkezés első ütemének várható átadása 2022. augusztusában lesz, a második ütemet 2023. februárjában tervezzük.

Így néz ki az utcakép Levélen a látványterv szerint
Így néz ki az utcakép Levélen a látványterv szerint

A társasházak tulajdonságai és a pénzügyi támogatás:


A közös helyiségekhez napelem tartozik, a lakásokban gázfűtés és padlófűtés lesz kialakítva, valamint önálló parkolóhely vásárlása is lehetséges. A kivitelező cég a Global Cégcsoport tagja: a GGE Invest Kft. szakértői kiváló minőségben, az ügyfél igényeit szem előtt tartva dolgoznak. Több családi ház és társasház kivitelezését is sikerrel és magas színvonalon valósították meg, ha ezekre is kíváncsi vagy, keress minket, megmutatjuk!

A minőségi anyaghasználaton túl gyors és rugalmas ügyintézéssel, határidőre befejezett építési munkálatokkal szolgálunk. Ezeket az elégedett partnereink is igazolják.

Fontos, hogy a Global Cégcsoporton belül egy helyen, egy ajtónyitással segítünk kiigazodni és megoldást találni a támogatások és a banki ajánlatok információi között. Egy helyszínen biztosítjuk az ügyvédi, a tervezői és az energetikai hátteret is számodra. A CSOK, a Babaváró hitel, az ÁFA visszaigénylés és a hitelfelvétel ügyintézése nálunk napi rutin, nyugodtan ránk bízhatod ezeket a feladatokat, örömmel és nagy tapasztalattal segítünk!


Első lépésként komplex pénzügyi elemzéssel mutatjuk meg a leendő tulajdonosnak, Neked, hogy milyen lehetőségeid vannak a támogatások terén vagy a hitelfelvételkor.

Az üzletpolitikánk, a hitvallásunk szerint mindig Te állsz a középpontban!

Segítünk az igényeidet és a lehetőségeidet összhangba hozni, hogy a célod megvalósulhasson. Így tudatosan, biztonságosan jöhet létre az otthonteremtés. A járványhelyzet miatt természetesen lehetőség van online találkozóra is.


Szeretettel várjuk a megkeresésed, kattints ide:


Levél társasházi lakásai látványterven
Levél társasházi lakásai látványterven

Ezért érdemes Levélre költöznöd


Levél község az ország észak-északnyugati sarkában az 1-es fő közlekedési út mentén, Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között, az osztrák határtól 7 kilométerre, a szlovák határtól 17 kilométerre fekszik. Közel van hozzá a magyar M1-es és a szlovák M15-ös autópályák találkozási pontja. A községtől északra kiépült csomópont mindkét irányban jó közúti kapcsolatot biztosít. A Budapest-Bécs közötti vasúti fővonalon személyforgalmi megállóhely, míg az 5 kilométerre lévő hegyeshalmi vasúti csomópont nemzetközi személy-, és teherforgalmi kapcsolatban van Nyugat-Európával.


Levél településhez közel két természetvédelmi terület; a Szigetköz és a Hanság szép természeti környezete és sokszínű gazdag vízi-, növény-, és állatvilága, továbbá termál és gyógyvizű fürdők, műemléki látnivalók, horgászati, vadászati és lovaglási lehetőségek nyújtanak vonzerőt, valamint pihenési, szórakozási és vásárlási lehetőséget.

Így néz ki a látványterv: társasházi lakások Levélen, néhány kilométerre Mosonmagyaróvártól
Így néz ki a látványterv: társasházi lakások Levélen, néhány kilométerre Mosonmagyaróvártól

Levél polgármestere, Kiss Béla így köszönti a község weboldalára látogatókat:


Aki ellátogat hozzánk, egy jól működő települést lát, ahol minden adva van az emberek jólétéhez és boldogulásához. Fejlett az infrastruktúra, teljes az intézményrendszer, jók az utak, a közlekedés, a falu képe rendezett, és elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthető Bécs és Pozsony is. Pezsgő közösségi életünkben az önkormányzat mellett fontos szerepet vállalnak a Német Nemzetiségi Önkormányzat tagjai, művészeti, hagyományőrző csoportjaink és civil szervezeteink és egyesületeink.

Bízom benne, hogy a hozzánk érkező vendégeket, a befektetési és letelepedési lehetőségeket kutatókat megragadja a község szépsége, és remélem, a nem is oly távoli jövőben Önt is köszönthetjük Levélen!

Szeretnéd, ha segítenénk?

Keress minket, online és telefonon, egyeztetjük a részleteket és a teendőket, és már indítjuk is a folyamatot, aminek a végén boldogan, energiát megkímélve költözhetsz be az álomotthonodba!


Kattints ide:


vagy keresd szakértőnket itt:

Szabó Nikoletta

Telefonszám: +36 70 773 0768

Még több ingatlan érdekel? Nézd meg a többit is itt:


2021.04.06.

Global Cégcsoport



126 views0 comments
bottom of page