top of page

Június végéig 300 plusz 300 ezer forint költséget kímélünk neked

Kezdjük a lényeggel: különleges otthonteremtési kedvezményt kínálunk neked, ha június 30-ig előszerződést kötsz velünk a Levélen és Nagyszentjánoson épülő, energiahatékony ingatlanokra!


Az elmúlt 10 év alatt nagyjából 1500 otthonteremtésben vettünk részt közvetett úton hitelezéssel, az utóbbi 3 évben pedig 100 ingatlant építettünk az ügyfeleink részére Győr-Moson-Sopron megyében. Most a kettő kombinációját kínáljuk neked, hatalmas kedvezménnyel!


A díjmentes pénzügyi tanácsadásunk során felállítjuk azt a stratégiát, ami meghatározza a biztonságos jövőt. Mivel 20-25-30 év alatt sok dolog történik egy család életében, a hitvallásunk alapján minden esetben az adott költségvetésnek megfelelően a hosszú távon fenntartható finanszírozást ajánljuk!


Ezzel a gondossággal építjük és értékesítjük idén a Mosonmagyaróvárhoz és az osztrák határhoz közeli Levélen, valamint a Győrtől és Komáromtól is 12 percnyi autózásra található Nagyszentjánoson is.


Segítünk, ha:


 • albérletből szeretnél saját, új építésű otthont teremteni

 • önerő nélkül jutnál ingatlanhoz

 • családalapítás, vagy családbővítés előtt állsz

 • élhető környezetbe költöznél Mosonmagyaróvárhoz, Győrhöz és Komáromhoz közel


Az általunk kínált új építésű otthonokat a támogatások legjobb felhasználására terveztük meg, hogy a lakás és a házvásárlás ne csak kötelezettség, hanem öröm és lehetőség is legyen egyben.


Fontos, hogy mi nem akarunk ingatlant eladni úgy, hogy annak finanszírozása hosszú távon ne legyen fenntartható! Mindig a lehető legjobb, és reális megoldást keressük, hogy a partnereink biztonságos, tervezhető, korrekt hitelt tudjanak vállalni.Az épülő lakások között a 40-50 m2 alapterületűek kiválóan alkalmasak egy vállalt gyerkőc esetén babaváró hitel igénybevételével önerő nélküli megvalósításra az alacsony rezsivel, napelemes rendszerrel, és infrapaneles fűtéssel rendelkező, nagyjából 20 millió forint körüli vételáron.


A 10 milliós babaváró hitel 47 ezer forintos törlesztőrészlete mellé úgy alakítjuk ki a hiteledet, hogy a szükséges 10-12 millió felvételével is 100 ezer forint alatt tartsuk azt, ráadásul végig fix konstrukcióban!


Levélen a két gyerekesekre is gondoltunk: nekik 50-60 m2-es, energiahatékony 2 szobás társasházi lakásokat, vagy családi házakat kínálunk. Fontos információ, hogy akkor kezdjük a kivitelezést, ha már megvan, hogy finanszírozható az elképzelés, így nálunk senki nem fog foglalót elbukni!


Nagyszentjánoson sorházi és társasházi lakások, valamint családi házak épülnek, igény szerint napelemmel, és alacsony rezsivel, változatos alapterülettel. A részleteket a PDF-anyagunkban lehet elolvasni.


A kedvezményes ajánlatunk pedig a következő:


Amennyiben 2020. június 30-ig előszerződést kötsz velünk, kifizetjük helyetted az alábbi költségeket:


 • értékbecslés 40 ezer

 • közjegyzői díj 100 ezer forintig

 • folyósítási díj - a hitelösszeg 1,5%-a

 • ügyvédi díj

 • illeték

 • térképkivonat díja

 • tulajdoni lap díja


Ez nagyjából 300 ezer forintos költség, ami az alapterület függvényében változhat. A 300 ezres kedvezmény is remek, de itt még nem állunk meg!


Még további extra 300 ezer forintos kedvezményt adunk a teljes vételárból, így összesen mintegy


600 ezer forinttal kevesebbet fizetsz az új otthonodért, ha minket választasz!


Kérd az ingyenes pénzügyi tanácsadásunkat, hogy feltérképezhessük a lehetőségeidet, és megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő álomotthont, élhető környezetben, biztonságos és kiszámítható finanszírozással!


Ne feledd, az ajánlatunk csak június 30-ig érvényes, úgyhogy keress minket most!


A projektekkel kapcsolatos prospektusunkat az alábbi ikonra kattintva töltheted le!

GGE_Prospektus
.pdf
Download PDF • 13.68MB

Bővebb információ a projektekről a www.ggeingatlan.hu weboldalon található!


🚪➡️+36 20 316 4780


Az ajánlatról két értékesítési vezetőnk és a cégalapítónk beszélt 2020.06.08-án, ezt itt nézheted meg:
2020.06.10.

Global Cégcsoport


71 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page