top of page

Az ingatlanpiac, a tanácsadás és a szakmai képzés volt a téma az első Global Karrier Napon


A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szent István úti ingatlanában tartottuk meg őszindító programunkat, a Global Karrier Nap rendezvényt. Az este 6-9-ig tartó, háromórás eseményen megmutattuk, miért érdemes az ingatlan, biztosítás, pénzügy, generálkivitelezés, napelem ötösfogat egészét, vagy egy részét pénzügyi tanácsadóként közvetíteni Magyarországon.


A különterem széksoraiban a már a Global Franchise partnervállalatainak vezetői mellett több új érdeklődő is helyet foglalt, így indult az esti rendezvény Győr belvárosában.

Elsőként Viola Eszter, a Globhouse Kft. és a Global Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetője hozta hangulatba egy motivációs videóval a jelenlévőket. Ebben azt mutatták meg, hogy minden nap összesen 86400 másodpercből áll, és a lehetőségeihez képest mindenki maga határozza meg, hogy mennyire bölcsen, hasznosan, boldogan tölti el ezt az időt. Erre kínál jó megoldást a Global Cégcsoport képzési és tanácsadói rendszere, amelyekkel magasabb életminőséget tudsz elérni.

Az első Global Karrier Nap rendezvényünkre a Global Franchise partnerei hívták meg azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak voltak a pénzügyi tanácsadás és az ingatlanközvetítés világának új lehetőségére
Az első Global Karrier Nap rendezvényünkre a Global Franchise partnerei hívták meg azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak voltak a pénzügyi tanácsadás és az ingatlanközvetítés világának új lehetőségére

1810 - Varga István László – Mi a motiváció szerepe a céljaid elérésében?


Varga István László jövőkutató, marketingszakember, a Global Cégcsoport budapesti Franchise partnere a „Miért érdemes?” témára fűzte fel az előadását, amelyben a változások és az azokhoz való alkalmazkodás fontosságát emelte ki. Az elmúlt időszakban a gazdaság, a Covid-helyzet, a kamatok és a támogatások is változtak, miközben minden demokratizálódik, és számos olyan modern eszköz létezik a Global képzési és tanácsadási rendszerében is, amely hozzájárul a hatékonyság növeléséhez. Lényeges, hogy a tudatos emberekben belülről kezdődik el maga a változás, ami cselekedetekhez, új szokásokhoz és eredményekhez vezet. Pisti jó híre, hogy a türelem és a kitartás fejleszthető. Ezért nagyon fontos, hogy találd meg a miérted, legyenek céljaid, azok legyenek leírva napi feladatokra lebontva, és cselekedj, hogy jobb életed legyen!


1830 Paszterkó József - Kihívások és megoldások


Ezután Paszterkó József értékesítési vezető saját karriertörténete következett, amit egy 2020-ban készített őszinte videó is jól bemutat. Jozsó élményszerűen hívta országhatárokon át vezető időutazásra a közönséget. Elmesélte a saját miértjét, az útját, a motivációját és az ösztönös megérzések fontos szerepéről is szólt. Jól érzékeltette a kényszer erejét, valamint azt is, hogy az elhatározással és a döntés meghozatalával komoly előrelépést és rendkívüli fejlődést ért el a Global-csapatban. A siker megerősítette abban, hogy jó úton jár, hiszen a partnerek pénzügyi tudásának fejlesztése a jobb élethez való hozzásegítését, valamint a hibák elkerülését hozza magával. Ezért pedig érdemes hivatástudattal, elkötelezetten dolgozni.

Balról Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója, középen pedig Paszterkó József értékesítési vezető figyeli az egyik résztvevő közgazdasági eszmefuttatását
Balról Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója, középen pedig Paszterkó József értékesítési vezető figyeli az egyik résztvevő közgazdasági eszmefuttatását

1900 - Fazekas Norbert a Global Cégcsoportról


A Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert interaktív, a résztvevőket bevonva mutatta be, hogyan működik a Global Cégcsoport, mint eszköz, aminek használata megváltoztatja azok életét, akik igent mondanak a lehetőségre.


Elmondta, hogy a legjobban az motiválja, hogy a csatlakozókra pozitív hatással tudjunk lenni, és általatok még több emberhez juthasson el a cég filozófiája, tudása és márkafüggetlen pénzügyi megoldáskínálata. A pénzügyi tanácsadás választásával létrejön az alkotás öröme, mely során komoly üzleti és szakmai képességekre lehet szert tenni.

Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója tart előadást az első Global Karrier Nap alkalmával 2021. szeptember 21-én, este, Győrben
Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója tart előadást az első Global Karrier Nap alkalmával 2021. szeptember 21-én, este, Győrben
Feltette a kérdést, hogy vajon hányan élik úgy az életüket, ahogy kellene? A válasz nagyjából 3 százalék, tehát mindenki másképp akar élni, mint most.

Persze egyik utazás sem könnyű, a Global Cégcsoportnál is szorgalom, munka, fejlődés és változás visz a sikerhez - folytatta. De az idő el fog telni, és nem mindegy, hogyan A Global képzési és tanácsadási rendszerében nagyon sok olyan elem van, ami segíti az érvényesülést, de kevés idő áll rendelkezésre a cég bővítése és fejlődési pályán tartása mellett. A tanácsadók nem tudunk annyi emberel beszélni, amennyivel kellene és lehetne, a 6 milliós magyarországi piacon még rengeteg leendő partner van, akinek pénzügyi tanácsokkal és szolgáltatásokkal érdemes segíteni. A Global-partnerkapcsolatok lényege, hogy a hosszú távon fennmaradjon, és valódi értéket, jobb életet teremtsünk azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal.


Fontos, hogy a független pénzügyi tanácsadás egy szakma, amit nem lehet 2 megbeszélésen, vagy néhány nap alatt megtanulni. Ezért a Global Cégcsoport egy olyan képzési modellt hozott létre, amiben megtanítjuk, hogyan lehet valaki becsületesen dolgozva, a partnereinek szakértői támogatást nyújtva sikeres ebben a szakmában.


A szakmai elkötelezettségre jó példa, hogy bár a személyi kölcsönre fizet a legtöbb jutalékot egy bank, de a becsületes pénzügyi tanácsadó lehetőség szerint lebeszéli róla a partnerét, mert a rossz döntések később és sokáig nagyon sokba kerülnek. Ha muszáj eladósodni, akkor legyen a legolcsóbb, jelzáloghitel megoldás, de akkor is legyen terv a 20-30 éves futamidő hosszát lerövidíteni. Ezekben is segítünk – mondta Fazekas Norbert. A Global-csapat kitartása és következetessége olyan hivatástudattal épült egybe, ami a tudatos munkában valósult meg. Ez az ügyfélkör felépítésétől kezdve, a CRM rendszeren, a szakmai háttéren, a tudás megszerzésén és a tanuláson át egészen a pénzügyi tanácsadás gyakorlatának fontos elemeiig tart – fogalmazott.


1955 - Plangenauer László: Használd ki az ingatlanpiac növekedését!


Este 8 órához közeledve Plangenauer László vette át a szót, aki az ingatlan életpálya témáját hozta közelebb a közönséghez. Összefoglalta, mit kellett tennie azért, hogy sikeres legyen Győr-Moson-Sopron megyei ingatlanközvetítőként, hogyan indult el a pályán és a most kezdőknek milyen képességeket és tudást kell elsajátítaniuk ehhez. A hasznos bemutató után elmondta, hogy nincs ingyen a pénz, ezért lépésről lépésre kell felépítenie és fejlesztenie magát annak, aki többféle pénzügyi szolgáltatással szeretne foglalkozni, ehhez viszont remek hátteret biztosít a Global Akadémia képzése. Aztán kitért arra, hogy valójában mit csinál egy ingatlanügynök, miket kell tudnia, hogyan érdemes kommunikálnia. El kell tudni adni magadat, a munkádat, a bemutatás módszerétől kezdve egészen a jutalék nagyságáig, végül pedig az ingatlan árát is. Az eladó és a vevő között billegő mérleg nyelve az ingatlanos, aki senkinek sem tud a barátja lenni, mégis ezt kell elérnie. Ez nem egyszerű dolog, mert a szereplők is igyekeznek a saját érdeküket érvényesíteni. Plangi ismertette az ingatlanközvetítés teljes munkafolyamatát, ami papírmentes, mindösszesen egy tablet és szorgalmas adatgyűjtés kell hozzá.

Plangenauer László az ingatlanközvetítő szakma minőségi szolgáltatásának módszereit mutatta be
Plangenauer László az ingatlanközvetítő szakma minőségi szolgáltatásának módszereit mutatta be

2015 - Fazekas Norbert: Megoldásunk – a sikeres vállalkozás alapjai


A záró előadást ismét Fazekas Norbert tartotta: a megoldásról beszélt részletesen. Tanulj velünk, légy te is valódi tanácsadó! – hívta a csapatba az újonnan érdeklődőket, majd a Global Akadémia rendszerének felépítését ismertette. Már 20-an elvégezték a képzést, amiről mindenki kedvező visszajelzést adott. A tanultak gyakorlatba illesztésével, a Global-csapat hathatós szakmai támogatásával, mentorálásával segítve megteremthető az egzisztencia és egy szép hivatás, amit emberközpontú gondolkodással és alkotói örömmel lehet gyakorolni.

Cégcsoportunk vezetője az árakról is beszélt: a 6 hónapos teljes pénzügyi tanácsadói képzés mentorálással, pályára állítással 6 x 50 ezer forintba, az ingatlanközvetítői képzés ugyanilyen támogatással 6 x 30 ezer forintba kerül.
Beszélgetés az első Global Karrier Nap előadásai után, Győrben
Beszélgetés az első Global Karrier Nap előadásai után, Győrben

Az első Global Karrier Nap az órán 9-hez közeledve szakmai beszélgetéssel és információcserével zárult, és ezeket látva biztos, hogy tovább folytatjuk a hasonló programok szervezését. Tartsatok velünk, figyeljetek, olvassatok minket, gyertek el a szakmai képzésünkre!
2021.09.30

Global Cégcsoport

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page