top of page

Egységben dolgozik a Global Otthon ingatlaniroda csapata

Updated: Jan 11, 2022


A Global Cégcsoporton belül működik a Global Otthon csapata. Az ingatlanirodában 2018 óta foglalkozunk használt és új ingatlanok értékesítésével, illetve bérlemények kiadásával. Öt fős csapatunk központja Mosonmagyaróváron, a Global Irodaház melletti épületben található.


Szeretnénk közelebbről megmutatni magunkat, kik is vagyunk mi:

  • Szabó Nikoletta irodavezető,otthonteremtési tanácsadó,

  • Fazekas Krisztina ingatlanreferens,

  • Plangenauer Henriett ingatlanreferens,

  • Plangenauer László otthonteremtési tanácsadó és

  • Tóth Edit ingatlanreferens.

A Global Otthon ingatlaniroda és a szakértő csapatunk Mosonmagyaróváron: balról  Tóth Edit ingatlanreferens, Plangenauer Henriett ingatlanreferens, Szabó Nikoletta irodavezető,otthonteremtési tanácsadó és Fazekas Krisztina ingatlanreferens.
A Global Otthon ingatlaniroda és a szakértő csapatunk Mosonmagyaróváron: balról Tóth Edit ingatlanreferens, Plangenauer Henriett ingatlanreferens, Szabó Nikoletta irodavezető,otthonteremtési tanácsadó és Fazekas Krisztina ingatlanreferens.

Várunk még embereket


Csapatunk bővítése mindig fontos feladat számunkra, referens kollégák és olyanok jelentkezését is várjuk, akik komplexen, az ügyfélnek minél többet nyújtva képzelik el az ingatlanközvetítés folyamatát. Oktatási rendszerünknek köszönhetően olyan pályakezdő kollégák jelentkezését is örömmel fogadjuk, akik még nem rendelkeznek a szükséges végzettséggel, ha pedig igen, még nincs tapasztalatuk a pályán.

Nálunk nagyon fontos a gyakorlati képzés. Ez azt eredményezi, hogy aki csatlakozik hozzánk, az kellő határozottsággal, önállósággal és a megfelelő tudással tud a piacra kimenni és a legjobb tudása szerint működhet együtt a partnereinkkel.

A szakterületetek és az erősségek


A Global Cégcsoport sokoldalúságának köszönhetően az ingatlanközvetítésen kívül jelen vagyunk a biztosítási, a pénzügyi piacon, generálkivitelezőként pedig saját építésű lakóházak értékesítésében is rendelkezésre állunk. A napelemrendszerek forgalmazása és telepítése, valamint a pénzügyi tanácsadói és az ingatlanos oktatás is a tevékenységeink közé tartozik.

A csapatunk Mosonmagyaróváron: bal oldalon, felül Plangenauer Henriett ingatlanreferens és Szabó Nikoletta irodavezető,otthonteremtési tanácsadó, bal oldalon alul Tóth Edit ingatlanreferens és Fazekas Krisztina ingatlanreferens
A csapatunk Mosonmagyaróváron: bal oldalon, felül Plangenauer Henriett ingatlanreferens és Szabó Nikoletta irodavezető,otthonteremtési tanácsadó, bal oldalon alul Tóth Edit ingatlanreferens és Fazekas Krisztina ingatlanreferens

Mivel nálunk az ingatlanközvetítés jellemzően időben egy később következő tevékenység, mint a tudatos pénzügyi közvetítés, az erősségünk, hogy először leülünk a partnereinkkel, megnézzük a lehetőségeiket, megismerjük a céljaikat és ennek megfelelően megtervezzük a célok eléréséhez vezető utat.

Sőt, még azt is figyelembe vesszük, ami utána jön, vagy jöhet, mert nekünk az ügyfelek a partnereink, így hosszú távon készülünk velük a közös utazásra.

Ha otthonteremtés miatt keresnek meg minket, először megnézzük, milyen irányban induljunk el, új, vagy használt legyen-e az ingatlan. Megvizsgáljuk, hogy ahhoz milyen feltételekkel rendelkezik a partner és milyen támogatásokra jogosult. Amikor az otthonteremtéshez elegendő pénzt megterveztük és „előteremtettük” nekik, akkor kezdjük el az ingatlankeresést. Így nem tud tévúton járni, hisz tisztában van vele, mit engedhet meg magának és azt könnyedén teheti meg.


Sorozatunkat hamarosan folytatjuk egyéni bemutatkozásainkkal. Addig is bátran és bizalommal keressetek minket telefonon, e-mailben és személyesen is!


Nézzetek körbe weboldalunkon is: https://globalotthon.hu/


A Global Otthon Ingatlaniroda csapata


2021.12.09.

Global CégcsoportRecent Posts

See All

Comments


bottom of page