top of page

Global Magyarország: helybe megy a mobil iroda

Ahogy a szolgáltató Global Cégcsoport működési modellje is egyedi és emberközpontú, úgy a franchise iroda hálózatának kiépítésére is különleges megoldást választottunk. Elindítjuk a mobil iroda hálózatunkat.


Meghódítjuk Magyarországot: modern, jól felszerelt mobil irodákat létesítünk, amelyeket forgalmas, jól megközelíthető, remek parkolási lehetősséggel rendelkező helyeken találhattok meg. Ahogy a cégcsoportunknál mindig, a mobil irodák esetében is a minőségi ügyfélkiszolgálás áll az első helyen.


A bevásárlással egybekötve megtalálhattok minket az ország több nagyáruházának parkolójában, ahol minden szolgáltatásunkkal a segítségetekre tudunk lenni.


A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás kínálata:


  • Otthonteremtés,

  • Otthonfelújítási támogatás,

  • Napelem,

  • Ingatlan,

  • Hitel, vagy

  • Biztosítás


Épül a Global Cégcsoport mobil irodája
Épül a Global Cégcsoport mobil irodája

A komplex szolgáltatásunk célja, hogy minél több maradjon a családi kaszában, és elégedettek legyetek! Az egész ország területén igyekszünk ellátni az igényeiteket, ezért 2021-ben terjeszkedünk és bővülünk, figyeljétek a weboldalunkat és a közösségi felületeinket!


Önálló, saját tulajdonú mobilházakban, nagy forgalmú áruházak parkolóiban várunk benneteket szeretettel!


Mobil irodák országszerte - a Global Cégcsoport legújabb fejlesztése
Mobil irodák országszerte - a Global Cégcsoport legújabb fejlesztése

Amennyiben pedig ilyen mobil házakat vennél, vagy a Global Cégcsoport franchise partnere szeretnél lenni, hogy a szolgáltatásainkkal velünk egy csapatként dolgozva segíthess tudatos és okos pénzügyi döntéseket hozni az embereknek, keress minket!


Ilyen mobil irodákban várjuk a partnereinket országszerte
Ilyen mobil irodákban várjuk a partnereinket országszerte


2021.01.27. Global Cégcsoport


365 views0 comments

Kommentare


bottom of page