top of page

Élmények, fejlődés és szakmai tudás a novemberi Szakmai Napon

Ismét nagyot dobbant a Global-szív: 2021. november 10-én, Mosonmagyaróváron tartottuk meg a soron következő Szakmai Napot. A Global Cégcsoport irodájának otthont adó épületbe sok jó szakember és barát érkezett meg az országból. Egerből, Szombathelyről, Sopronból, Tatáról, Budapestről és Vácról is jelen voltak a november 10-i napsütéses szerdán. A pénzügyi tanácsadás tématerületein kívül a változáshoz való alkalmazkodás és a cégcsoport új fejlesztési irányai is szóba és előadásba kerültek.

A hibrid rendezvényen a Kossuth Lajos utca 16-os számon kívül az interneten is részt lehetett venni. A megnyitót és a bevezető előadást a Cégcsoport értékesítési vezetője, Paszterkó József, Jozsó tartotta meg. Elsőként a cégcsoport kialakulásáról és az idei évről beszélt a mérföldköveket bemutatva. Jozsó a jövőről is elárult egy fontos eseményt: egy új cég megjelenése van készülőben, amelyről várhatóan a következő, 2022. tavaszi Szakmai Napon tudunk érdemi, friss információkat közölni.

Paszterkó József beszél a Global Szakmai Napon 2021. november 10-én, Mosonmagyaróváron, a Global Cégcsoport irodaházában
Paszterkó József beszél a Global Szakmai Napon 2021. november 10-én, Mosonmagyaróváron, a Global Cégcsoport irodaházában

A pénzügyi ismeretek és a cégcsoport szakembereinél felhalmozódott tudás átadása is folytatódik: a Global Akadémia 5. képzése jelenleg is zajlik. Komoly visszajelzés arra, hogy jó irányba haladunk, hogy résztvevők között van olyan is, aki 25 évnyi banki, biztosítós tapasztalattal rendelkezik, és számára is tudunk értékes információkat, technikákat és megoldásokat mutatni.

A fejlődésről és a bővülésről is volt szó: a meglévő irodákhoz 2022-ben várhatóan 3-4 új Franchise partnerünk csatlakozik, hogy a Global Cégcsoport Magyarországon egyre több partnerhez eljuthasson.

Egy dolog a Globalnál is mindig állandó: a változás. Ezt a témát bontotta ki élményszerű előadásában Varga István László jövőkutató, a Manta Digitál Marketing Kft. Digitalizációért felelős igazgatója, a Global Budaörs Franchise partner társtulajdonosa.

Varga István László jövőkutató, a Manta Digitál Marketing Kft. Digitalizációért felelős igazgatója, a Global Budaörs Franchise partner társtulajdonosa ad elő a változásról, az alkalmazkodásról és a fejlődésről Mosonmagyaróváron
Varga István László jövőkutató, a Manta Digitál Marketing Kft. Digitalizációért felelős igazgatója, a Global Budaörs Franchise partner társtulajdonosa ad elő a változásról, az alkalmazkodásról és a fejlődésről Mosonmagyaróváron

Pisti egy helycserés feladattal élénkítette fel a közönséget. Mindenkit megkért arra, hogy álljon fel, és egy másik székre üljön át, úgy hallgassa tovább az előadást. A pezsdítő merénylet után a digitális létben képződő egyre több információról, a rengeteg adat kezeléséről és gyűjtésről is beszélt, továbbá a felgyorsuló élet követelményeit és következményeit is felsorolta. A gyors és állandó változáshoz való alkalmazkodás egyik legfontosabb eleme az életen át tartó tanulás.


A változásra való kényszer és képesség fogja meghatározni a Föld, az emberiség, a Global Cégcsoport és ezen belül az egyén jövőjét is. Ezért érdemes felkészülni a folyamatokra, még ha sokszor nem is lehet tudni, mik lesznek azok.

A vállalat szintjén

  • a CRM rendszer használata,

  • a Global Akadémia elvégzése és továbbajánlása,

  • a vállalati költséghatékonyság növelése,

  • az új-média írástudás,

  • a különböző tudományágak eredményeinek beillesztése a fejlődésbe,

  • a virtuális együttműködések,

  • a saját magunkban végrehajtott és megélt változás mind a folyamat része.

Pisti egyik legfontosabb üzenete az volt, hogy

a gyerekeket olyan dolgokra kell felkészíteni, amit nem ismerünk, így a változáshoz való hajlandóságra és alkalmazkodóképességre kell tanítani őket, hogy sikeresek és boldogok lehessenek.

Beszélt még új üzleti modellekről, a gépies gondolkodás és a hangyák csapatmunkájának megtanulásáról, a drónok rajban mozgásáról, az adatvezérelt döntés és az eljátékosodás témáiról is. Fontos, hogy egyre inkább élményszerű folyamatok töltsék ki az emberek életét. Például a hiteligénylés beadását is lehet jól, gyorsan és kellemes érzéseket ébresztve szervezni, egy bank szakértői például már dolgoznak ezen.

Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója ad elő a november 10-i Szakmai Napon, Mosonmagyaróváron
Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója ad elő a november 10-i Szakmai Napon, Mosonmagyaróváron

Fél 11 után 5 perccel a Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert következett. A lendületes, erős gondolatokat közvetítő, sokszor személyes példákon és hibákon végigvezető előadás elején az aktuális és a jövőben várható gazdasági eseményekről beszélt, és ő is kiemelte a tanulás, az oktatás, a képzés fontosságát. Ismertette a pénzügyi szakma jelenlegi helyzetét, és nagyon sok fejlesztési, javítási lehetőséget mutatott be a résztvevőknek.

Hangsúlyozta a Global magas szintű pénzügyi szolgáltatásainak részleteit, amikkel többek vagyunk, mint a piaci szereplők. Az érvényesüléssel kapcsolatban elmondta, hogy meg fogjuk különböztetni magunkat a piacon.

Mivel mást és máshogy szolgáltatunk, mint mások, ezért a szakmánk, a hivatásunk elnevezése is más lesz ezentúl: pénzügyi tanácsadó helyett Gazdálkodási szakértő.

Norbi arról is beszélt, hogy a cégcsoport és a partnerei közötti kapcsolatban válaszutat jelent majd a következő, 2022-es év: mindenkit megkért rá, hogy döntse el, melyiken halad tovább.

Az első a jelenlegi feltételek megtartásával történő folytatás, amiben a háttértámogatás és az információ továbbra is rendelkezésre áll majd, a másik pedig egy belső értékesítési csatornával megerősített, csapatmunkával és magasabb szintű szolgáltatásokkal dolgozó út lesz. Ebben a piactól elkülönülve, a saját útját építve halad majd a Global Cégcsoport azon része, amelyik vállalja a fejlődést és az ahhoz szükséges erőfeszítést és hozzájárulást. A piacon egyedülálló szakmai tudásért és az extra szolgáltatásokért ugyanis jogosultak vagyunk pénzt kérni.

Az online pénzügyi elemzés, a Global Akadémia használatával és a vezetői képességek fejlesztésével a belső kör többet és kiegyensúlyozottabban fog keresni a korábban megszokott összegeknél – mondta Norbi.
A Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert beszél a gazdálkodási szakértő szerepének fontosságáról a novemberi Szakmai Napon
A Global Cégcsoport alapítója, Fazekas Norbert beszél a gazdálkodási szakértő szerepének fontosságáról a novemberi Szakmai Napon

Ezeket tartalmazza majd a VIP Szerződés


A VIP Szerződés előnyeiről és fontosságáról is részletesen beszélt: törekedni kell az olyan partnerekkel való kapcsolattartásra, akik kezdeményezően és nyitottan állnak a Global Gazdálkodási szakértő közreműködésével közvetített szolgáltatásokhoz. Ezért cserébe pedig extra gyorsaságot, kedvezményeket és jókora támogatást kapnak majd. Ennek eredményeképp a változásra kész Global-partnerek úgy tudnak pénzt kérni a szolgáltatásokért, hogy azonnal jelentős költségcsökkentő megoldásokat adnak az igent mondó ügyfeleknek. A VIP csomag része lesz az évi egy személyes megbeszélés, valamint a pénzügyi elemzés minden pontjának rendszeres és részletes átnézése, kiértékelése a jobb ajánlatok keresése érdekében, amivel prémium ellátást kínálhatunk a minket választó embereknek.

Norbi bemutatta a 100 százalékos támogatással igénybe vehető napelemes pályázat legfontosabb részleteit, valamint az ingatlanhitelezés legjobb gyakorlati megoldásait is. Kitért arra, hogy a lakásbiztosítási ajánlatok területén óriási lehetőség van a fejlődésre, továbbá beszélt a generálkivitelezés szakterületben található további előnyökről is.

Erdélyi Attila ismerteti a Global Flotta lehetőségeit és előnyeit.
Erdélyi Attila ismerteti a Global Flotta lehetőségeit és előnyeit.

A Global Szakmai Nap zárásaként Erdélyi Attila mutatta be a GLOBAL Flotta telefonálásra és internetelérésre használható kedvezményes ajánlatait, amellyel mind a pénzügyi tanácsadók, mind a partnerei költségkímélést valósíthatnak meg.

A pörgős, emlékezetes, jó hangulatú és izgalmas információkkal teli Szakmai Nap délután kettőkor ért véget, azzal az üzenettel, hogy:

A változás örök, jelen van és jelen lesz. A Global Cégcsoport szakemberei, mi, együtt pedig folyamatosan fejlődünk, és alkalmazkodunk az összes kihíváshoz.

Comments


bottom of page