top of page

Az időgazdálkodás és a tanulás volt a célkeresztben a szeptemberi szakmai napon

Szeptember 10-én, csütörtökön tartottuk meg az őszi Global szakmai napot Mosonmagyaróváron, a Báger tó partján lévő egykori lengyár egyik felújított épületében.A reggel Plangenauer László és Paszterkó József értékesítési vezetők pezsgő prezentációjával kezdődött. Mappákkal és határidőnaplóval szemléltették azt, hogyan dolgoztak a múltban, amikor még nem volt lehetőségük az online elemzés használatára. A rendszerezés, a stratégia és a technológiai fejlesztések ma már a pénzügyi tanácsadás nélkülözhetetlen részei, amik rengeteg időt és energiát spórolnak meg annak, aki jól alkalmazza őket.

Lendületes és lelkes résztvevők a Global szakmai napon 2020. szeptember 10-én, Mosonmagyaróváron - köszönjük, hogy velünk voltatok!
Lendületes és lelkes résztvevők a Global szakmai napon 2020. szeptember 10-én, Mosonmagyaróváron - köszönjük, hogy velünk voltatok!

A múlt és a jelen különbségei, hitelhosszúság és jogi kérdések


Mert amíg az elemzőfüzetekkel telerakott mappából nagyon körülményes kikeresni az adott ügyféladatokat, az online rendszerben ez néhány másodperc alatt megtörténik. A két szakember az online elemzés fontosságával és az arról szerzett tapasztalatokkal indította be a rendezvényt és a jelenlévőket.


Ezután Erdős Attila, a győri Oberbank fiókvezetője beszélt a bank kínálatáról, valamint a rövid és a hosszú kamatperiódus sajátosságairól. A résztvevők a szünetekben kávé, üdítő és harapnivalók segítségével szereztek be plusz energiát. Dr. Bertalan Tamás ügyvémd a Jogi kisokos című előadásában segített eligazodni a jogi kérdések útvesztőjében az értékesítésre vonatkozóan. Az időgazdálkodás elméleti alapjait Varga István László jövőkutató, marketingszakember, coach, a Manta Digitál Marketing Kft. digitalizációért felelős igazgatója mutatta be.

Fazekas Norbert a Global Cégcsoport ügyvezetője a vállalat jövőképéről és lehetőségeiről is beszélt

Fazekas Norbert, a Global Cégcsoport alapítója a Global Akadémia működését és előnyeit ismertette, valamint felvázolta a cégek jövőképét is. Ösztönző előadásából a jelenlévők megfelelő motivációs tartalékot meríthettek maguknak. A képzésre itt lehet jelentkezni, szeretettel várunk téged is!


A szeptemberi Global szakmai nap Varga István László workshop-jával folytatódott, amelyben az időgazdálkodás gyakorlati alkalmazása került terítékre. A nap végét pedig a rendezvény és a tanultak, tapasztaltak értékelése jelentette.


Közös szelfi a 2020. szeptember 10-i Global szakmai nap résztvevőiről - jó volt veletek, hamarosan találkozunk!

Megkérdeztük Plangenauer Lászlót, Plangit arról, hogyan érezte magát az eseményen:


Nagy öröm volt számomra, hogy a sok régről ismert barát és munkatárs mellett új résztvevők is voltak a szakmai napon. A nonverbális kommunikációt figyelve sikeres volt a rendezvény, érdeklődő és befogadó volt a közönség, jó volt veletek! Az különösen tetszett, hogy jól fogadták az online és az offline világ összehasonlításán alapuló előadásunkat. Úgy láttam, vették a lapot, és mindenkiben tudatosult, hogy az online elemző rendszer mennyire megkönnyíti és felgyorsítja a munkájukat. A folyamatos innovációnak köszönhetően további új dolgok is vannak a Global-nál. Elindult a Global akadémia képzése, minden érdeklődőt arra bátorítok, hogy a szakmai szintlépés érdekében jelentkezzen, és fejlődjön velünk!


A fejlődéshez vezető út első lépése2020.09.15.

Global cégcsoport


Komentáře


bottom of page