top of page

Új arcok a Global csapatában - Tamara

2022 sok változást hozott mindenki életében, ez alól a Global Cégcsoport sem kivétel. Mindig arra törekedtünk, hogy előremutató, innovatív és ügyfélközpontú megoldásokat adjunk a minket választó családok és vállalkozások számára. Ahhoz, hogy ezt a legmagasabb színvonalon tudjuk megadni, nekünk is változnunk, fejlődnünk kell. A folyamatos változáshoz a Globalnál dolgozó emberek is hozzátartoznak. Következő interjúsorozatunk a Global Cégcsoport pénzügyi részén dolgozó új kollégákat hivatott bemutatni. Soron következő interjúnkat Szikszai Tamarával, mosonmagyaróvári ügyfélszolgálatunk munkatársával készítettük.


Hogyan kerültél kapcsolatba a Global Cégcsoporttal?

Édesanyámnak 2019-ben a cég által sikerült elérni céljait. A családi házunk megszerzésében is profi munkával és gyorsasággal segítségünkre voltak a munkatársak. A férjem régóta kapcsolatban volt Paszterkó Józseffel, Jozsóval, akinek az egyik álláshirdetése keltette fel a figyelmemet.

Mióta vagy a csapat tagja?

2022 szeptemberében csatlakoztam, ami a legjobb döntésem volt. Fantasztikus támogató csapat tagja lehetek, ahol lehetőség van a folyamatos fejlődésre.

Mi a szakterületed, illetve melyik terület a kedvenced?

A szakterületem a biztosításközvetítés. Igyekszem minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbb biztosítást ajánlani, legyen az egy kötelező, casco, vagy akár egy lakásbiztosítás.

Jellemzően milyen ügyfélkörrel dolgozol? Ki a te célpiacod?

Vegyes ügyfélköröm van, 18 évestől akár a 80 évesig. Az ügyfélszolgálaton várom ügyfeleinket, hogy tudjunk segíteni nekik egy biztosításkötésben, akár egy kárbejelentésben, vagy adatmódosításban.


Miért javaslod, hogy megkeressenek téged?

Figyelemmel kísérem ügyfeleink évfordulós szerződéseit, és ezek újra kötésével évente jelentősebb összegeket is meg tudunk számukra takarítani. A lakásbiztosítás aktualizálása – jelenleg az alulbiztosítottság kivédése – rendkívül fontos vagyonuk védelme érdekébe.

Mi az, amit feltétlen tudni kell rólad?

A családom a legfontosabb számomra. Csodálatos férjem van és egy gyönyörű kislány édesanyja vagyok. Rendkívül türelmes és ügyfél orientált személynek tartom magam. Számomra első a teljeskörű és sikeres ügyintézés.

249 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page