top of page

Új arcok a Global csapatában - Gyöngyi

2022 sok változást hozott mindenki életében, ez alól a Global Cégcsoport sem kivétel. Mindig arra törekedtünk, hogy előremutató, innovatív és ügyfélközpontú megoldásokat adjunk a minket választó családok és vállalkozások számára. Ahhoz, hogy ezt a legmagasabb színvonalon tudjuk megadni, nekünk is változnunk, fejlődnünk kell. A folyamatos változáshoz a Globalnál dolgozó emberek is hozzátartoznak. Következő interjúsorozatunk a Global Cégcsoport pénzügyi részén dolgozó új kollégákat hivatott bemutatni. Sorozatunk negyedik részében Gyöngyivel beszélgettünk.Hogyan kerültél kapcsolatba a Global Cégcsoporttal?

Norbit nagyon régóta, úgy 20 éve ismerem, Dunaszigetről, abban az időben a településünk focicsapatának játékosa volt. Már akkor is mindenki tudta mivel foglalkozik, mondjuk ekkor még nem volt Global Cégcsoport. Amikor elkezdtük építeni a házunkat, egyértelmű volt számunkra, hogy ha pénzügyi segítségre lesz szükségünk, akkor kit kell keresnünk. A beszélgetésünk során ajánlotta fel Norbi, hogy amennyiben jövőben szeretnék pénzügyi területen dolgozni, akkor keressem meg.


Mióta vagy a csapat tagja?

2022 februárja óta. Backoffice-os munkatársat keresett a Global Cégcsoport, akkora már komolyan gondolkoztam azon, hogy élek a korábban felkínált lehetőséggel. Az interjú során Jozsó és Norbi ajánlották, hogy a Backoffice helyett próbáljam ki magam gazdasági szakértőként és végezzem el a Global Akadémiát. Illetve, biztosítottak támogatásukról, amely főként Jozsó, mint mentor részéről, azóta is folyamatos.


Mi a szakterületed, illetve melyik terület a kedvenced?

Legszívesebben a jelzáloghitelezéssel, illetve az ehhez kapcsolódó pénzügyi termékekkel és állami támogatásokkal; életbiztosításokkal, lakásbiztosítással, otthonfelújítási támogatással foglalkozom. De kötelező gépjármű biztosítással is kereshetnek bátran. Valamint, ami még az elkövetkező hónapokban nagyon fontos lesz: KAMATSTOPPAL, MORATÓRIUMMAL, VÁLTOZÓ KAMATOZÁSSAL kapcsolatos tanácsadással.


Jellemzően milyen ügyfélkörrel dolgozol? Ki a te célpiacod?

Ügyfélköröm jellemzően 20-50 éves korosztály, akik már családosak vagy családalapítás előtt állnak és ingatlan vásárlást, építkezést vagy felújítás, azaz otthonteremtést terveznek.


Miért javaslod, hogy megkeressenek téged?

Keressenek engem, és együtt megtaláljuk a piacon lévő, leginkább személyre szabott, megversenyeztetett, egyedi ajánlatokon alapuló pénzügyi termékeket. Fontos: Gazdálkodási szakértőként, minden bankkal és biztosítóval kapcsolatban állunk, ezáltal kedvezőbb ajánlatokat kapunk a pénzintézetektől, mintha az ügyfelünk közvetlenül ajánlatot kérne egy bankfiókban. Tőlem az ügyfél nem csak egy jelzáloghitelt kap, hanem egy stratégiát is, amivel gyorsabban vissza tudja fizetni a hitelét és ezáltal tartalékot képezhet későbbi éveire.


Mi az, amit feltétlen tudni kell rólad?

Szeretem a kihívásokat… 😊

262 views0 comments

Comments


bottom of page