top of page

Arany fokozatú OTP-s elismerés az értékesítési vezetőnknek

2020.05.21-én, csütörtökön vehette át az Arany Partner elismerését Paszterkó József kollégánk az OTP Bank Nyrt. online díjátadóján. Az értékesítési vezetőnk ezzel az ország TOP150 üzletkötője közé tartozik a pénzintézet által meghatározott feltételek alapján.

Paszterkó József, vagy ahogy a barátai és a partnerei hívják, Jozsó naptára ezen a héten is teljesen tele volt: hétfőn 3, kedden 2, szerdán újra 3 ügyféllel találkozott, majd pedig egy vezetői értekezleten is részt vett. Csütörtökön aztán a Manta Marketing vezetői képzésén fejlesztette tovább magát, délután 2-4-ig pedig az OTP szakmai konferenciájára volt hivatalos, amelyet a pénzintézet a kiemelt partnereknek tartott meg.

A félévente ismétlődő rendezvényt eredetileg két naposra tervezték Siófokon, a Hotel Azúrban, de a koronavírus miatti korlátozások ezt nem tették lehetővé. Így rendhagyó, online díjátadón ismerték el az ország legsikeresebb üzletkötőit.

A szervezők az OTP Babér utcai épületéből jelentkeztek be a közel 300 fős közönségnek. Az online eseményen az előző évben elért teljesítményt díjazták. A TOP 150 elnevezésű kiírásban tavaly arany és ezüst fokozatot határoztak meg, ezt idén kibővítették azzal, hogy aki mindkettő feltételt egyszerre teljesíti, Smaragd szintet ér el. Ezt összesen 25-en tudták elérni, 43-an lettek Arany Partnerek, és 82-en teljesítettek Ezüst szintet.

Jozsó a tavalyi sikerét megismételve ismét Arany Partner minősítést szerzett, amivel gyorsabban, jobban, és kedvezőbb feltételekkel tudja kiszolgálni a partnereit.


Munkatársunknak ezúton is szeretettel, szívből gratulálunk!

2020.05.24.

Global Cégcsoport

Ilyen, amikor megtudjuk, hogy Jozsó idén is Arany Partner lett: Szabó Nikoletta és Paszterkó József örül a jó hírnek

Ilyen, amikor megtudjuk, hogy Jozsó idén is Arany Partner lett: Szabó Nikoletta és Paszterkó József örül a jó hírnek
bottom of page